Hotellet på hjørnet av Bitter og Søt (Innbundet)

Forfatter:

, Kari Risvik (Oversetter), Kjell Risvik (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 286
Forlag: Pantagruel
Språk: Bokmål
Originaltittel: The hotel on the corner of Bitter & Sweet
Oversatt av: Risvik, Kari og Risvik, Kjell
ISBN/EAN: 9788279004097
Kategori: Romaner
Omtale Hotellet på hjørnet av Bitter og Søt

Supertilbud på boken som har herjet bestselgerlistene i over et år

Denne sarte og rørende kjærlighetshistorien gir et fascinerende innblikk i livet i Seattles Chinatown og Japantown. Spørsmålet den stiller er om kjærlighet er mulig til tross for barrierene mellom to mennesker og til tross for årtiene av levd liv borte fra hverandre? 

Seattle, 1942: Ungdomskjærestene Keiko og Henry blir skilt fra hverandre under dramatiske omstendigheter. Keiko blir sendt i interneringsleir sammen med alle andre av japansk avstamning i Japantown. En parasoll, en plate med jazzmusikk og andre gjenstander blir pakket og gjemt bort i kjelleren til hotell Panama, i håp om et liv i frihet etter krigen.

Seattle, 1986: Henry er nylig blitt enkemann og lever fortsatt i Seattle. Plutselig en dag dukker tingene fra kjelleren i Hotell Panama opp. Målløs ser Henry igjen parasollen og blir sendt førti år bakover i tid. Keiko er kjærligheten som har forfulgt hans sjel gjennom tiår. Nå er hun tilbake i hans erindring. Et brennende spørsmål våkner i ham: Hvor ble det av Keiko og familien? Er hun fortsatt i live? Og hvis hun lever, husker hun ham fortsatt? Eller så de hverandre for siste gang gjennom piggtrådgjerdet i leiren?

«Dette er fortellerglede! Dette er forfatterkunst! Gled deg – les sakte.»
Liv Gade, bokinspirator, Norli

 

 

Til toppen