Kunsten å være den man er av Jan-Philipp Sendker (Ebok)
Ebok

Kunsten å være den man er (Ebok)

Forfatter:

, Kurt Hanssen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag     Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.13 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A Well-Tempered Heart
Oversatt av: Hanssen, Kurt
ISBN/EAN: 9788202439415
Kategori: Romaner
Omtale Kunsten å være den man er

Kunsten å trollbinde

Noen bøker setter spor. Dype spor. De kaster deg inn i en annen verden, trollbinder deg og får deg til å glemme tid og sted. Du føler deg fullstendig fortapt.

Jeg visste lite om Burma før jeg leste Kunsten å være den man er. Nå vet jeg at jeg må dit. Om jeg nettopp har lest et eventyr, en fabel eller en fortelling fra virkeligheten, spiller liten rolle. Først og fremst handler Jan-Philipp Sendkers bok om å bli elsket ubetinget, å kunne stole helt på noen. Boken er et mesterverk om hva hjertet trenger for å overleve.

En stemme i hodet
Allerede når du ser omslaget til boken, forstår du det. En stemme sier deg at du skal lese nettopp denne boken. "Hei, jeg har en eventyrlig historie å fortelle deg. En historie som kan forandre livet ditt!" Lytt til stemmen, gjør som Julia i romanen, 38 år, vellykket advokat på Manhattan, likevel ulykkelig. En kvinnestemme i hodet stiller provoserende spørsmål ved de valg hun har tatt i livet. Verken en psykiaters resepter eller en venninnes velmente råd kan hjelpe henne, men en munk i New York kan fortelle at hun må finne ut hvem som eier stemmen i hodet for å bli kvitt den.

Tilbake til Burma
For å finne fred legger Julia ut på en lang reise. Hun vender tilbake til sine forfedres hjem i Burma, og gjenforenes med sin halvbror U Ba. Sammen prøver de å avdekke identiteten til kvinnen som eier stemmen i hodet til Julia. Det fører oss til den eksepsjonelle historien om enken Nu Nu. Det er politisk uro og barbarisk borgerkrig, og begge sønnene hennes kommanderes ut i tjeneste. Hun vil redde dem fra den sikre død, og tar en beslutning som skal plage henne resten av livet.

Dyster og vakker
På mesterlig vis klarer Sendker å skru sammen Julias historie med den til Nu Nu. Du får innsikt i livet til folk i en burmesisk landsby, blir kjent med flere buddhister og deres teorier om hva et godt liv er, men først og fremst er dette Julias søken etter seg selv og hva som kan gjøre henne lykkelig. En enkel, velskrevet bok som nesten føles som en litterær meditasjon, både dyster og vakker, garantert en leseopplevelse du vil huske.

Lytt til din indre stemme  
Kunsten å være den man er følger opp Jan-Philipp Sendkers store gjennombruddsroman Kunsten å høre hjerteslag, men kan så absolutt leses isolert. Den trollbinder leseren på samme måte som gjennombruddsromanen, og også denne boken bør leses sakte. Og nytes. Menneskene i boken er så levende at du føler at du kjenner dem, og ønsker du å utvide dine tanker og følelser om kjærlighet, tap og tilgivelse, er sjansen for at du forelsker deg i bokens budskap. Så lytt til den indre stemmen din! Les denne boken!

Til toppen

Andre utgaver

Kunsten å være den man er
Bokmål Innbundet 2014
Kunsten å være den man er
Bokmål Heftet 2014
Kunsten å være den man er
Bokmål Lydbok-CD 2014
Kunsten å være den man er
Bokmål Lydbok MP3-CD 2014
Kunsten å være den man er
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014