Liv etter liv (Heftet)

Forfatter:

Christian Rugstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 528
Forlag: Forlaget Press
Språk: Bokmål
Originaltittel: Life after life
Oversatt av: Rugstad, Christian
ISBN/EAN: 9788275477970
Kategori: Romaner
Omtale Liv etter liv
Under en snøstorm i England i 1910 blir det født et barn, men barnet dør fordi legen ikke kommer frem i uværet. Under en snøstorm i 1910 blir det samme barnet født - legen rakk frem før veien snødde igjen og denne gangen overlever barnet. Hun får navnet Ursula. I Liv etter liv får Ursula muligheten til å oppleve hvordan livet hennes kan utfolde seg på ulikt vis, alt ettersom hvilke valg og hendelser som inntreffer. Romanen viser oss hvordan små valg man gjør kan ta livet i en fullstendig annen retning.

Ursulas liv utspiller seg i et Europa der skjebnetrådene spinner sitt ubønnhørlige nett omkring menneskene, og romanen utfolder nettopp erfaringene fra de to verdenskrigene, der begivenhetenes lunefulle spill sendte så mange mennesker ut i uante livsskjebner. Ursula får mange muligheter til å begynne på nytt, til å bli seg selv, men gir det henne evner og innsikt som kan redde verden, eller kontrollere hennes egen skjebne?

Liv etter liv var den mestselgende romanen i Storbritannia i 2013, og den romanen som figurerte på toppen av flest internasjonale 'Årets beste'-lister

Vinner av Costa-prisen for beste roman i 2013.

Til toppen

Andre utgaver

Life after life
Engelsk Heftet 2014
Liv etter liv
Bokmål Innbundet 2014
Liv etter liv
Bokmål Ebok 2014