Marina Bellezza (Innbundet)

Forfatter:

, Astrid Nordang (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 619
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Marina Bellezza
Oversatt av: Nordang, Astrid
ISBN/EAN: 9788203370519
Kategori: Romaner
Omtale Marina Bellezza
I en mindre by i Nord-Italia, i en dal omgitt av granittfjell, lever Marina Bellezza og hennes kjæreste. Og her blant arbeidsløs ungdom og nedlagt industri er det eneste håpet å skape sin egen framtid. Det er de også innstilt på, men de trekker i helt forskjellige retninger.
Den 22-årige Marina har planene klare. Hun er smellvakker, har karisma og en strålende stemme. Hun har sinnet til de unge menneskene som ikke ble elsket nok. Foreldrene har latt henne leve sitt eget liv foran TV. Der har hun sittet og drømt. Hun vil vekk og til topps i musikkbransjen. Kanskje vil hun også bare bli sett av en far som aldri har brydd seg.
For kjæresten Andrea er framtida rett utenfor stuedøra. Andrea som kommer fra en bedrestilt dommerfamilie, vil ikke gå i sin storebrors vellykkete fotspor. Han vil ta tiden tilbake og dyrke jorda på bestefarens fjellgård.
Marina og Andreas kjærlighet er sterk, men hvordan skal de klare å forene sine drømmer?

Atter en gang, og med stor empati, lykkes Sylvia Avallone i å skildre krisen i det italienske samfunnet og de unges tvil og søken. Få har skildret Berlusconis Italia så godt, og forfatteren er nå under oversettelse til stadig nye språk.

Til toppen

Andre utgaver

Marina Bellezza
Bokmål Ebok 2015