Til vi ses igjen (Heftet)

Serie: VB pocket 

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 479
Forlag: Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
Språk: Bokmål
Originaltittel: The separation
Oversatt av: Aakre, Tiril Broch
Serie: VB pocket
ISBN/EAN: 9788241911446
Kategori: Romaner
Omtale Til vi ses igjen
En mors hjerteskjærende søken etter sine to forsvunne døtre.

Malaya, 1953. Da Lydia kommer hjem etter en reise, finner hun huset tomt. Det finnes ingen spor etter ektemannen Alec eller døtrene Emma og Fleur. Telefonlinjen er død.

Lydia får informasjon som gjør at hun begir seg ut på en farlig reise gjennom et borgerkrigsherjet land for å finne familien. I mellomtiden forsøker Emma og Fleur å tilpasse seg livet i sitt nye hjemland England. Emma insisterer på å holde bildet av moren levende, og nekter å tro at hun noensinne ønsket å forlate barna sine. Hun kan ikke forstå hvorfor hennes fåmælte far nekter å svare på spørsmålene hennes.

Lydia selv er knust etter det som har skjedd. Så oppdager hun det fulle omfanget av ektemannens ødeleggende forræderi og forferdelige svik.

Dinah Jefferies ble født i Malaya i 1948 og flyttet til England som niåring. Hun er billedkunstner, har vært teater- og engelsklærer, bodd i et rockekollektiv og jobbet som TV-vertinne. Hun bodde fem år i en liten landsby i nordlige Andalucía, og det var her hun begynte å skrive. Hun bor nå i Gloucestershire sammen med ektemannen og en terrier. Til vi ses igjen er hennes første bok.

Til toppen

Andre utgaver

Til vi ses igjen
Bokmål Ebok 2014

Flere bøker av Dinah Jefferies:

Bøker i serien