Skyggestaten (Innbundet)

mord, kaos og Russlands manipulering av Vesten

Forfatter:

John Grande (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 340
Forlag: Press
Språk: Bokmål
Originaltittel: Shadow state
Oversatt av: Grande, John
ISBN/EAN: 9788232803668
Kategori: Politikk og samfunn
Omtale Skyggestaten
En alarmerende og viktig beretning om hvordan Russland ved hjelp av spionasje, korrupsjon, falske nyheter og drap i KGB-stil forsøker å destabilisere Vesten.

Eksemplene på Russlands åpenlyse destabiliseringspolitikk er mange, fra drapet på Litvinenko til mordforsøket på Navalnyj, fra hackingen av Stortinget til manipuleringen av valget i USA. Men å finne frem til hvem som utfører forbrytelsene og hvem som står bak ordrene har ikke alltid vært like enkelt.

I Skyggestaten blir vi med den prisbelønte journalisten Luke Harding på jakt etter gjerningsmennene. I reneste thrillerstil følger vi attentatmenn, spioner og hackere rundt om i verden som vanlige turister, forretningsmenn og journalister på dødelige oppdrag fra Kreml. Vi følger dem fra Salisbury til Helsinki, fra Ukraina til Den sentralafrikanske republikk, fra London til Washington D.C. Det gir en skremmende innsikt i hvordan Russland med Vladimir Putin ved makten aktivt søker å rydde av veien sine fiender og destabilisere vestlige demokratier.

Boken kommer med en nyskrevet epilog skrevet spesielt for den norske utgaven.

Til toppen

Andre utgaver

Skyggestaten
Bokmål Ebok 2021

Flere bøker av Luke Harding: