Sonjas siste vilje (Innbundet)

Forfatter:

Elisabeth Bjørnson (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 343
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sonjas sista vilja
Oversatt av: Bjørnson, Elisabeth
ISBN/EAN: 9788205459649
Kategori: Romaner
Omtale Sonjas siste vilje
Det er aldri for sent å begynne på nytt. I hvert fall ikke hvis du arver noen millioner.

Da 54-årige Sonja Gustavsson faller død om utenfor inngangen til Åhlens, får hennes tre bestevenninner seg en overraskelse. Det viser seg for det første at Sonja var søkkrik - for det andre at hun har testamentert hele formuen til dem. Men Sonja har satt som betingelse at alle tre sier opp jobben og bryter med sine grå og stusslige hverdagsliv.
Etter litt nøling sier venninnene ja til Sonjas siste vilje: Rebecka skal pusse opp en luksusvilla på Mallorca, Susanna må ta over et Bed & Breakfast-hotell i London, mens den mer kunstneriske Maggan drar til Paris for å skrive bok.
Forviklingene står i kø, men med god hjelp fra hverandre finner de retning på sine nye liv. Men så dukker det opp en mann i Paris som har vært glemt og fortrengt i tretti år...
Med sine fartsfylte, varme og humoristiske bøker er Åsa Hellberg i ferd med å bli Skandinavias dronning av romantiske komedier. Sonjas siste vilje er en livsbejaende og underholdende roman om kjærlighet, sex, vennskap.og tre voksne venninner som våger å forandre livet.

Til toppen

Andre utgaver

Sonjas siste vilje
Bokmål Ebok 2014