Sukkeravhengig? av Bente Josefsen (Ebok)
Ebok

Sukkeravhengig? (Ebok)

bli frisk uten sukker

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 17.67 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205552371
Kategori: Mat og drikke og Dokumentar og fakta
Omtale Sukkeravhengig?
Har du en sukkeravhengighet?

Går det an å være avhengig av sukker og andre raffinerte karbohydrater som brød, pasta, ris eller potetgull? Mange opplever at «stoppknappen» i hjernen er borte og at gode forsetter om å skjerpe seg rakner etter kort tid.

I dag er det vanlig med et kosthold bestående av store mengder sukker og andre raffinerte karbohydrater uten å forstå at dette har sammenheng med plager som lite energi, humørsvingninger og vektoppgang. Denne boken gir deg svaret på om du har et problematisk høyt forbruk eller om du har utviklet en avhengighet til sukker og andre raffinerte karbohydrater. Sukkeravhengigheten kan for mange overskygge alt, gjøre livet gledesløst og uten håp. Ved å legge om kostholdet og bevisstgjøre deg ulike mattriggere i kombinasjon med andre verktøy presentert i denne boken, kan du få livet ditt tilbake.

Boken inneholder:
Definisjon og test på sukkeravhengighet som vil gi deg en åpenbaring
Personlige historier om sukkeravhengighet og veien ut av det
Konkrete verktøy du kan benytte deg av
40 velsmakende sukkerfrie/ketogene oppskrifter

Forfatter Bente Josefsen (f. 1974) slet selv i mange år med sukkeravhengighet og var dypt fortvilet. Til tross for mye kunnskap om ernæring, klarte hun ikke å følge egne forsetter om en sunn livsstil. Det var først da hun kom over kunnskap om sukkeravhengighet at den manglende brikken kom på plass. Etter selv å ha fått hjelp med sin sukkeravhengighet, valgte Bente å utdanne seg innen avhengighetsmedisin og har spesialisert seg på sukkeravhengighet. I dag er hun en av Norges fremste eksperter på feltet, og har hjulpet mange mennesker til bedre helse og livskvalitet. Med denne boken gir Bente det hun savnet i alle årene hun selv strevde.

Til toppen

Andre utgaver

Sukkeravhengig?
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av Bente Josefsen: