Superstudent (Innbundet)

hvordan lære mer effektivt og få bedre karakterer med studieteknikk

Forfatter:

Ardie Aguirre (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 202
Illustratør: Aguirre, Ardie
Forlag: Universitetsforlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788215024141
Kategori: Pedagogikk
Omtale Superstudent
Ønsker du å lære mer effektivt og få bedre karakterer? Vil du finne ut hvordan du kan få frem det beste i deg som student, uten å ofre all fritid? Da er dette boken for deg.

«Superstudent» er en helt ny type bok. Den er basert på råd fra ekte superstudenter, samt det beste fra over 40 bøker om det å studere smartere og oppnå gode resultater. Forfatteren har selv gått fra å være en gjennomsnittselev til toppstudent ved hjelp av disse teknikkene. Her deler han alt du trenger å vite for at også du skal lykkes med studiene.

Boken er delt inn i de tre delene LÆR EFFEKTIVT (studieteknikk), PRESTER OPTIMALT (prøver og eksamen) og TENK RETT (motivasjon og mentalitet). Hver del inneholder en rekke råd og teknikker som du kan ta i bruk allerede fra dag én.

Med tips fra Harald Rønneberg (programleder), Torbjørn Røe Isaksen (kunnskapsminister) og Selda Ekiz (programleder og standupkomiker).

«Superstudent er en bok alle studenter vil ha nytte av å lese. Den er motiverende, lettlest, oversiktlig og ikke minst; brukervennlig! Strukturen og måten den er skrevet på gjør den til den perfekte guide for studenten så vel som videregående eleven. Dette er en bok som både inspirerer og tilrettelegger for at leseren skal ha størst mulig utbytte av den.»
Emma Lein, bokhandelmedarbeider og student ved NTNU.

«Kan brukes i all type studie. En etterlengtet bok (...). Boken er lettlest - kanskje det beste ved den!»
Hilde Plathe, Høgskolen i Buskerud og Vestfold.

«Den beste og mest velskrevne boken jeg har kjøpt noensinne. Dette var vel anvendte penger.»
Snorre Bue, ambulansemedarbeider

Til toppen

Andre utgaver

Superstudent
Bokmål Heftet 2018