The Challenge of Rudolf Steiner (DVD)

Innbinding: DVD
Forlag: Fønix Musik ApS
ISBN/EAN: 5709027514105
Omtale The Challenge of Rudolf Steiner

Rudolf Steiner

Et bemerkelsesverdig liv

Den østerrikske mystikeren og filosofen Rudolf Steiner (1861–1925) som med utgangspunkt i hans egne visjoner om menneskets sanne natur, etablerte antroposofien – visdommen om mennesket – er mest kjent her til lands for å ha skapt en ny pedagogikk, fundamentet for det vi kjenner som steinerskolen.

Undervisning er imidlertid kun ett av de mange praktiske områdene som antroposofien har gitt og gir – interessen for Steiners tankegods er økende – fornyende impulser til. Jordbruk og medisin er andre områder som ved hjelp av Rudolf Steiners visjoner kan tilby et alternativ til den etablerte oppfatningen av hva som er til det beste for mennesket. Kunst, arkitektur og bankvesen er ytterligere områder.

The Challenge of Rudolf Steiner er en kunstnerisk vakker og svært informativ dokumentar-film over to DVD-er om denne praktiske filosofens liv. Ved hjelp av tallrike eksempler fra mange land– Østerrike, Sveits, USA, India og Storbritannia – ser vi hvordan hans tankegods fortsatt gjør seg gjeldende på mange av samfunnets arenaer, ikke minst blant barn, unge og voksne med særlige behov.

Innholdsrik og informerende, overhodet ikke misjonerende!

Spilletid: 3 timer og 25 minutter, med norsk tekst.

Til toppen