There's no place like home (Heftet)

Serie: Brunt hull 

Forfatter:

Vanessa Baird (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 190
Illustratør: Baird, Vanessa
Forlag: No Comprendo Press
Språk: Flerspråklig , Bokmål / Engelsk
Serie:
ISBN/EAN: 9788282551038
Kategori: Romaner og Essays og antologier
Omtale There's no place like home
Vanessa Bairds bilder egner seg svært godt i bokform, siden uttrykket hennes er så distinkt og litterært, ofte med inspirasjon fra eldre bildebøker og vignetter, som i Bairds amalgam avdekker tradisjonelle stengsler knyttet til konvensjoner og kjønn.

"There's no place like home" er en bildebok med en suite selvbiografiske akvareller og pasteller fra 2019 til og med vår og sommer 2020 fra livet innenfor hjemmets fire vegger med mor og tre tenåringer. Personlig, vakkert, svarthumoristisk, og etterhvert under pandemien, marerittaktig.

En rik, overskuddspreget bok!

Vanessa Baird (f. 1964) er billedkunstner og utdannet ved Statens kunstakademi i Oslo, hun er innkjøpt til Norges viktigste samlinger og har hatt flere separatutstillinger i Norge og internasjonalt samt offentlige utsmykningsoppdrag.

"There's no place like home" er den fjerde boken No Comprendo Press utgir av Vanessa Baird. Tidligere utgivelser som er i salg: "You can't keep a good rabbit down" (2009), "Ulven og reven" (2013), og "Red herring. Prednisolon ciclosporin" (2016).

192 sider i farger.
Boka er trådsydd i ryggen
Papir: Munken Lynx 150 gram

Til toppen

Bøker i serien