Tren sammen - med Lasse Tufte og Jørgine Vasstrand (Innbundet)

Partrening med kroppsvektøvelser

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 168
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Tren sammen
ISBN/EAN: 9788202515003
Omtale Tren sammen - med Lasse Tufte og Jørgine Vasstrand

Gjør det sammen!

Heng deg på en venn og kjør treningen sammen! Det er sosialt og ikke minst effektivt. Bruk egenvekt og bli sterkere, smidigere og garantert i bedre form. Lær og bli inspirert av ekspertene. Det handler om å presse hverandre, være sammen, ha det gøy når man trener - og å utføre de beste og mest effektive øvelsene. Når man trener sammen, støtter man hverandre og man tør å teste øvelser man ellers ikke ville gjort alene.

Boken inneholder tydelige beskrivelser og bilder av over 200 øvelser og inkluderer treningsprogrammer. Programmene er en kombinasjon av muskelstyrkende øvelser og kondisjonsøvelser for å få opp pulsen. Tar du i skikkelig, øker du forbrenningen både under og etter treningsøkten.

Jørgine Vasstrand
og hennes Funkygine-blogg er kåret til Årets trenings- og helseblogg 2015. Jørgine er utdannet fra Norges idrettshøgskole og er personlig trener, kostholdsveileder og studerer for tiden trening og kreft på NIH. Hun driver en av Norges største treningsblogger og er Norges desidert største treningsprofil på Instagram. Hun er spesielt glad i utendørstrening og har de siste årene drevet utendørsbootcamp, samt workshops og foredrag om trening uten utstyr.

Lasse Tufte
er forfatteren av Calisthenics med Lasse Tufte, eksperten på egenvekttrening i Norge, grunnleggeren av Tufteparken og Street Workout Norge. Han er svært anerkjent nasjonalt og internasjonalt for sin rolle i sportens utvikling, som arrangør, utøver, dommer, utvikler av parker, foreleser og rådgiver. Han holder også workshops og kurs i egenvekttrening.

#lasseogfunky

Følg Lasse og Funkygine på Instagram @lassetufte og @funkygine

Til toppen