Treningslære (Heftet)

Forfatter:

, , , og

Legg i ønskeliste

Forfatter: , , , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 591
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205495494
Omtale Treningslære
På bakgrunn av den nye læreplanen i faget treningslære fra 2015 reviderer vi nå læreverket Treningslære for utdanningsprogram for idrettsfag i videregående skole

Den reviderte læreplanen innebærer noen endringer både i treningslære 1 og treningslære 2:
De grunnleggende ferdighetene er mer tilrettelagt for faget treningslære. Prestasjons- og helseperspektivet ivaretas bedre i kompetansemålene enn tidligere. Det presiseres at faget skal være nært knyttet til aktivitetslære. Begrepet idrettsaktivitet benyttes i stedet for valgt idrett i flere av kompetansemålene for å inkludere flere typer trening og aktiviteter. Det er fortsatt mulig å velge én idrett i tilknytning til de aktuelle kompetansemålene. Idrettspsykologi er flyttet fra treningslære 1 til treningslære 2.
Vi har flyttet stoff og fornyet boka i henhold til siste versjon av læreplanen. I tillegg har vi gjort en del faglige presiseringer i tråd med nyere forskning.
Den reviderte læreplanen i treningslære ble vedtatt vinteren 2015 med virkning kun for vg1-elever i inneværende skoleår. Fra skolestart 2016 gjelder den for vg1 og vg2, mens vg3-elevene fullfører løpet med gammel læreplan.

Til toppen

Andre utgaver

Treningslære
Bokmål Heftet 2012
Treningslære
Nynorsk Heftet 2012
Treningslære
Nynorsk Heftet 2016

Flere bøker av Asbjørn Gjerset, Per Holmstad, Truls Raastad, Kjell Haugen og Rune Giske: