Vamos 1 nynorsk (2012) (Heftet)

Studieforberedende utdanningsprogram

Legg i ønskeliste

Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 308
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Spansk
ISBN/EAN: 9788202372859
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Spansk 2
Nivå: Vg1
Komponent: Alt-i-ett-bok
Omtale Vamos 1 nynorsk (2012)
Vamos 1 ble revidert i 2012 med utgangspunkt i en større brukerundersøkelse blant spansklærere. Den nye utgaven er en alt-i-ett-bok i større format. Dette gjør læreverket mer elevvennlige, samtidig som det gir plass for en innbydende presentasjonsmåte og et rikholdig billedmateriale.

En stor del av tekst- og øvingsmaterialet ble skrevet nytt for 2012-utgaven og bedre tilpasset kompetansemålene i læreplanen. Kommunikasjon står fortsatt sentralt og boka legger lik vekt på Spania og på Latin-Amerika. Tekstmengden i de nye utgavene er noe mindre, mens den grammatiske progresjonen er blitt litt raskere. Forfatterne har lagt mye arbeid i å strukturere øvingene etter vanskelighetsgrad og skape større variasjon.

Vamos 1 som digital lærebok
Boka foreligger i digital utgave som Unibok. Unibok er den nye generasjonen digitale lærebøker som har en mer fleksibel visning av lærestoffet og justere seg responsivt til elevens skjerm. Vamos 1 kan også kjøpes som brettbok (pdf) fra www.brettboka.no.

Omfattende nettressurs
Vamos 1-brukere har en svært omfattende nettressurser tilgjengelig:
Glosemesteren, (hvor elevene tester seg selv i kapitlenes gloser), oppgaver, innleste tekster, sanger, videoer og lytteoppgaver, repetisjonsoppgaver med fasit og selvevaluering med kompetansemål.

Lærernettstedet har forslag til prøver med fasit, fasit til øvingsoppgavene, lyttestoff, videoer, forslag til undervisningsopplegg,med mer. Vi håper nettressursene vil stimulere elevene til å lære mer spansk og gi lærerne større nytte av nettstedet.

Lisens til lærernettstedet kan kjøpes i vår nettbutikk: www.cdu.no av ansatte som er knyttet til en skole. Se veiledning for hvordan du går fram for å skaffe deg lisens.
Bruker skolen din FEIDE ved innlogging på cdu.no, logger du rett inn på Min side.
Lærerlisensen til Vamos 1 er en årstrinnslisens for én bruker og gjelder for et skoleår.


KOMPONENTER VAMOS 1
alt-i-ett-lærebok (bokmål og nynorsk)
Unibok (EPUB 3)
brettbok (pdf)
gratis elevnettsted
lærernettsted, lisens- og passordbelagt


Til toppen

Andre utgaver

Vamos 1 (2012)
Bokmål Heftet 2012