Venner for livet (Innbundet)

Forfatter:

Frøydis Arnesen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 299
Forlag: Schibsted
Språk: Bokmål
Originaltittel: Friends forever
Oversatt av: Arnesen, Frøydis
ISBN/EAN: 9788251672207
Kategori: Romaner
Omtale Venner for livet
Den første dagen på den eksklusive førskolen Atwood møtes de fem barna Gabby, Billy, Izzie, Andy og Sean. De er alle vidt forskjellige personer, men likevel opplever de en enestående følelse av samhørighet. For de andre på skolen blir de etter hvert kjent under navnet "Femmerbanden", og både barna og familiene deres blir sterkt knyttet til hverandre.

- Hva er i veien? spurte Izzie. Hun hadde hørt det tonefallet før, stemmen var liksom død, som om verden hadde gått under.
- Jeg er så lei for at jeg må fortelle deg dette over telefonen, men jeg er nødt. Izzie ... Jeg er så lei for det ... Det er Gabby.
- Hva med Gabby? Hjertet til Izzie begynte å hamre, og nå husket hun sist hun hadde hørt det tonefallet. Da Kevin døde. - Hva mener du?
Etter som de vokser til, går flere av familiene i oppløsning. "Femmerbanden" blir et uunnværlig ankerfeste i tilværelsen - men snart er tiden inne for å begynne på college, og veiene deres skilles.

For å tåle livets prøvelser trenger de vennenes støtte mer enn noensinne. Men er båndene mellom de fem sterke nok til å vare livet ut?

Til toppen

Flere bøker av Danielle Steel: