Vidas 2 (2013) (Heftet)

Spansk I Vg2

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 344
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål / Nynorsk
ISBN/EAN: 9788202403386
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Spansk 1
Nivå: Vg2
Komponent: Alt-i-ett-bok
Omtale Vidas 2 (2013)
Vidas 2 ble utgitt i ny og revidert utgave våren 2013 som en alt-i-ett-bok.

Revisjonen av boka bygger på tilbakemeldinger etter en større brukerundersøkelse blant spansklærere. Tekstmengden i den nye boka er noe mindre, mens den grammatiske progresjonen er noe raskere. Forfatterne har lagt vekt på å strukturere øvingene etter vanskelighetsgrad slik at det skal være enkelt å tilpasse undervisningen. En stor del av tekst- og øvingsmaterialet er nytt og bedre tilpasset kompetansemålene i læreplanen.

Vidas 2 som digital lærebok
Boka kommer som Unibok fra august 2015. Unibok er den nye generasjonen digitale lærebøker som justerer seg til elevens skjerm og gir god lesbarhet uansett skjermformat.

Vidas 2 kan også kjøpes som brettbok (pdf) fra www.brettboka.no.

KOMPONENTER
Alt-i-ett-bok for Vg2
Unibok (EPUB 3) - kommer til skolestart 2015
Brettbok (pdf)
Elevnettsted - gratis
Lærernettsted - årstrinnslisens

Elevnettsted
På læreverkets nettsted får elevene jobbe selvstendig med grammatikkoppgaver, vokabular, lytteøvelser, grammatikkforklaringer og Glosemesteren, samt at de kan lytte til alle tekstene fra boken. Nettstedet vil fortsette å være gratis for elevene.

Lærernettsted
Nytt for de reviderte utgavene er en eget og lukket lærerressurs til hver av bøkene. Her finner læreren forslag til årsplaner og undervisningsopplegg, planer for hvert av kapitlene, fasiter, videoer, sanger og mye annet.

Lisensen til lærernettstedet kan kjøpes i vår nettbutikk: www.cdu.no, av ansatte som er knyttet til en skole. Se veiledning her for hvordan du skaffer deg lisens. Lærerlisensen til Vidas 1 er en årstrinnslisens for én bruker og gjelder for et skoleår.

Bruker skolen din FEIDE ved innlogging på cdu.no, logger alle brukere direkte inn uten forutgående registrering.

Til toppen