Vinterhjerter (Heftet)

noveller

Forfatter:

, , , , og

Einar Blomgren (Oversetter) Gøril Eldøen (Oversetter) Jan Chr. Næss (Oversetter) Jørn Roeim (Oversetter)

Forfatter: , , , , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 253
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Oversatt av: Blomgren, Einar , Eldøen, Gøril , Næss, Jan Chr. og Roeim, Jørn
ISBN/EAN: 9788205464391
Kategori: Romaner
Omtale Vinterhjerter
11 nye noveller fra noen av verdens mest populære forfattere.

Det er fem år siden. Jeg kan snakke om det nå. Snakke om det uten å få frysninger. Jeg kan til og med skrive navnet hennes: Victoria. Victoria. Victoria. Skrive navnet hennes uten å få vondt i magen. Uten å få lyst til å gjemme meg. Lyst til å drepe henne. Lyst til å gråte. Lyst til å dø. Det er mye, fem år. Mye på papiret. Fem kalendere. Fem somre. Fem vintre. En presidentperiode. Men i livet, i det virkelige livet, det som løper av sted, renner forbi, går sin gang uten at du merker det, der er fem år lite. Det er som i går.
Slik åpner Tatiana de Rosnays "Café Lowendal", en historie om to kvinner som har vært sammen med en mann ingen av dem kan glemme. Forfatterinnen Gabrielle er besatt av å finne ut om Diego elsket Victoria mer enn han elsket henne, men begår en skjebnesvanger feil på veien ?
Vinterhjerter byr på denne og ti andre noveller skrevet av seks forfattere som er blant landets mest leste og elskede. Her møter vi Jess, som bestemmer seg for å gjøre noe drastisk med det faktum at hun ikke passer som mor; husfruen på Bramshill House som var litt for god til å leke gjemsel - og litt annerledes prinsesse på erten enn henne vi kjenner fra eventyret. Vinterhjerter byr på familiehemmeligheter, personlige dramaer, store hus på den engelske landsbygda - noe litt mysteriøst og litt veldig humoristisk.
Til sammen har Victoria Hislop, Jamie Ford, Tatiana de Rosnay, Katherine Webb, Diane Setterfield og Kate Mosse solgt mer enn én million bøker i Norge. Samlingen Vinterhjerter er en perfekt blanding til å ta med seg foran peisen når kulda og snøen fester grep om landet.

Til toppen

Andre utgaver

Vinterhjerter
Bokmål Ebok 2013

Flere bøker av Jamie Ford, Victoria Hislop, Kate Mosse, Tatiana de Rosnay, Diane Setterfield og Katherine Webb: