Fjorårets bøker på TILBUD!

1. MAI SALGET

William Wistings liv settes på prøve

Katharina-koden

Ektemannen Martin Haugen har alibi for forsvinningen 24 år tilbake i tid. Han var på jobb i Trøndelag, åtti mil fra hjemstedet. 10. oktober hvert år, på årsdagen for Katharinas forsvinning, besøker Wisting Martin hjemme på gården. En trøst og bekreftelse på at politiet ikke har glemt saken.

Katharina-koden av Jørn Lier Horst (Innbundet)
KUN 169,-
Innbundet

Svaret på livets største gåter

Opprinnelse

Robert Langdon står overfor en oppdagelse som er helt avgjørende for menneskeheten, og som for evig vil forandre vårt syn på livet og på vår eksistens. Men tiden er knapp. Om få timer kan oppdagelsen være tapt for alltid.


En sitrende god miks av rettssalsthriller og oppvekstdrama

Størst av alt

Malin Persson Giolito, som for øvrig er datter av krimnestor Leif G.W. Persson, drar leseren inn i handlingen med ben og armer når hun forteller oss hva Maja er tiltalt for, før hun møysommelig maler bildet av priviligert, men skadet ungdom i Sveriges fineste strøk.
 

«Størst av alt ble kåret til Årets beste krimroman av Svenska Deckarakademin i 2016. Svært fortjent.»
Vebjørn Rogne, Bok 365 (Terningkast 6)
Innbundet


La deg forsvinne inn i Lucindas storslåtte univers

Skyggesøsteren

Bli med til hjertet av London, til engelsk landsbyidyll og til et storslagent sosietetsmiljø i Lucinda Rileys nye roman Skyggesøsteren. Den tredje boken i den storslåtte serien «De syv søstre».

 

27-årige Star står ved et veiskille i livet da hennes høyt elskede adoptivfar plutselig dør. Skal hun tørre å forlate tryggheten i London for å søke sitt biologiske opphav, slik faren har oppmuntret til?

Innbundet