Hentet fra den rykende ferske kokeboka «Adams mat»!

Chorizokremet torsk med tomat, pasta og brokkoli

Chorizo og torsk er en fantastisk god kombinasjon, og retten er ganske rask å tilberede. 4 porsjoner:
 

500–600 g torskefilet
3 dl vann
Ca. 200–250 g chorizo
1 rødløk
2 hvitløksfedd
2 plommetomater
1 brokkoli
1 pakke pappardelle (eventuelt tagliatelle)
½ beger crème fraîche
1 ss paprikapulver
4 ss revet parmesan
2 egg
solsikkeolje
salt og pepper

Slik gjør du det

Sett vannet til koking med et par klyper salt.

Skjær chorizoen i terninger på cirka 1 x 1 cm.

Finhakk rødløk, hvitløk og plommetomater. Del brokkolien i små buketter.

Kok pappardelle (i vannet fra punkt 1) i 6–8 minutter. Kok brokkolibukettene sammen med pastaen de siste 3 minuttene av koketiden til pastaen.

Skjær torsken i små terninger.

Stek chorizoen i en stekepanne på høy varme med litt solsikkeolje til den begynner å bli gyllen. Ha så i grønnsakene og torsken og stek videre i 3–5 minutter. Smak til med salt og pepper.

Bland sammen crème fraîche, litt salt, pepper, paprikapulver, revet parmesan og eggeplommene fra eggene.

Sil vannet av pappardellen. Vend inn chorizoen og resten av ingrediensene. Smak til med salt og pepper.

Bestill boken i dag!

Adams mat

og

Innbundet

Adam fra Adams matkasse samler i denne boka sine aller beste oppskrifter og setter dem sammen til praktiske ukemenyer med tilhørende handleliste.

Ved å følge ukemenyene i denne boka får vi velsmakende middager – og et variert og sunt kosthold.

 

Med smarte handlelister til hver av ukemenyene!