08.03 KL 15:00 til KL 17:00
Cappelen Damm
Påmelding

Den internasjonale kvinnedagen

Kvinners vei mot toppen

Lilla Sølhusvik er denne våren aktuell med boken
Lilla Sølhusvik er denne våren aktuell med boken "Fordi det er verdt det - Kvinners vei mot toppen av næringslivet". Foto: Lisbeth Schei

Årets 8. mars-arrangement hos Cappelen Damm vil by på interessante og lærerike samtaler på scenen. Møt 6 kvinnelige toppledere og næringsminister Torbjørn Røe Isaksen i samtale med Lilla Sølhusvik.

Skal du gjøre karriere som kvinne i næringslivet, må du si ja til utfordringer. Du må sørge for å bli sett av dem som tar avgjørelsene. Du må velge din partner med omhu, ha orden på hjemmebanen og du bør alliere deg med gode hjelpere. I tillegg må toppledere, styreledere og eiere bestemme seg for at mangfold ikke kommer av seg selv.   

Åtte av de fremste, Berit Svendsen, Kristin Skogen Lund, Hilde Tonne, Maria Moræus Hanssen, Anne Marit Panengstuen, Birgitte Vartdal, Margareth Øvrum og Gunvor Ulstein har alle bidratt med historier, råd og erfaringer i den profilerte NRK-journalisten Lilla Sølhusviks nye bok «Fordi det er verdt det. Kvinner i toppen av norsk næringsliv».

Hva kan det skyldes at det er så få kvinnelige toppledere i næringslivet? Når er det riktig å stå gjennom stormen og når er det riktig å gå? Må man forholde seg til et usynlig glasstak? Hvilke råd har topplederne til andre som vil prøve?


Velkommen!

Gratis og åpent for alle!