Matprisen - Årets blogger til Gry Hammer

Gry Hammer
Gry Hammer

Norges guru på fermentering, Gry Hammer har vunnet Matprisen 2017 i klassen Årets blogger.

Juryen om Gry Hammer: "Forfekter at slow food, kombinert med slow living, gir kjappe hoder og sunne hjerter. Hun er prinsippfast, men imøtekommende, og når frem til de tusen hjem.
 Gry Hammer er et utmerket eksempel på at det går an å nå ut med sine verdier på verdensveven uten å være et troll eller banal, men snarere ydmyk og kunnskapsrik."

Matprisen ble etablert i 2014 av ØQ – Økologisk mat i storhusholdninger og DebioInfo, og går av stabelen for fjerde gang 13. november 2017. Les mer på matprisen.no

 

Gry Hammer er bestselgende forfatter av Fermentering – mat og drikke for glade tarmer og gode smaker, hun er matentusiast, yogalærer, kursholder og guruen på fermentering i Norge. Den moderne jeger – over 100 oppskrifter på ren og bærekraftig mat handler blant annet om bærekraftig livsstil, sunnhet, riktig bruk av råvarer og tradisjonskost.

Fermentering med Gry Hammer