Meld deg på kurs!

Forfatterskolen

Nå har du muligheten til å komme i gang med å skrive slektshistorie eller historien om ditt eget liv!

Skriv ditt liv er et konkret og inspirerende kurs for deg som vil skrive din slektshistorie eller historien om ditt liv.

 

Kursstart: 29. januar 2018

Kursholder Kjersti Wold er skjønnlitterær forfatter og har gitt ut flere bøker om skriving. Hun har holdt flere hundre skrivekurs og er en av de mest etterspurte kurslederne i landet.

 

I boken Skriv ditt liv får du alt verktøy du trenger for å lage din personlige fortelling om deg selv, om familien eller om slekten din. For enhver personlig historie er unik og kan aldri fortelles av andre. Boken er både for nybegynnere og for dem som har kommet litt i gang.

 

Inkludert i kurset er:

  • 10 ukers intensivkurs à 5 moduler, der du lærer alt om å skrive selvbiografisk – sanke minner, skrive fengende, strukturere og redigere stoffet
  • 5 live webinarer, knyttet til hver modul, der vi går gjennom kursmaterialet og du får mulighet til å stille spørsmål (du får alltid opptak, hvis du ikke har mulighet til å delta)
  • Inspirerende og konkrete skriveoppgaver, som du kan bruke for å vekke minner og skrive din historie
  • Bonussteg om å gjøre din historie skjønnlitterær
  • Medlemskap i lukket gruppe, med andre kursdeltakere
  • Boken "Skriv ditt liv" fra Cappelen Damm (som kurset baserer seg på)

Les mer og meld deg på forfatterkurset her

Nå har du muligheten til å komme i gang med å skrive slektshistorie eller historien om ditt eget liv.

For det er gøy å grave etter informasjon! Du føler deg som en detektiv som hele tiden oppdager noe nytt om deg selv. For mange blir det en altoppslukende hobby.

 

Boka er både for nybegynnere og for dem som har kommet litt i gang.

Innbundet

Slektsgransking er blitt utrolig populært. Og det er ikke rart, slektsgransking er en viktig kilde til kunnskap om dine forfedre, hvordan de levde og kanskje har påvirket deg gjennom generasjoner.

Denne boka gir deg en grundig innføring i hvordan du skal gå frem og er den mest komplette slektshåndboka og det viktigste hjelpemiddelet i jakten på ditt opphav.