PÅ HØYDE MED HITCHCOCKS BESTE:

Mesterlig skrekk fra Peter Swanson

EN SKREKKFILM PÅ PAPIR: Peter Swansons nye thriller "Hennes største frykt" handler om Kate, som takker ja til å bytte leilighet med sin slektning i Boston for et halvt år. Lite aner hun om at den nye leiligheten skal føre henne inn i et sant mareritt...


Den kritikerroste amerikanske forfatteren Peter Swanson har gjort det igjen! "Hennes største frykt" har virkelig alt man måtte ønske seg av en psykologisk thriller.

Peter Swanson byr på krypende uhygge, en mesterlig oppbygget historie med overraskende vendepunkter, spennende karakterer og en fantastisk hovedperson. Her er kjærlighet, svik, hevn og mørke hemmeligheter fra fortiden. Og språket og handlingen flyter så lett at du nesten ikke merker at du blar.
 

Hennes største frykt omslag

Hjemsøkt av mareritt

Kate bor i London og har vært hjemsøkt av mareritt det siste året. Når hun får tilbudet om å bytte leilighet med sin slektning Corbin i USA for et halvt år, takker hun ja – en stueforandring virker som en god idé. Men Kate har ikke før flyttet inn i Corbins store, lekre leilighet i Boston, før nabojenta Audrey blir funnet brutalt drept i leiligheten ved siden av.

Politiet mistenker at Corbin er morderen. Og hva med Alan, den pene naboen like over gata, som i smug har kikket på Audrey fra vinduet sitt? Den skjøre, men modige Kate blir så nysgjerrig at hun begynner å gjøre sine egne undersøkelser. Men vil hun skjønne hva som skjer i tide, før marerittet innhenter henne igjen?

 

Liker du psykologisk krim? Sjekk også ut Torkil Damhaugs Glasshjerte

Sammenlignes med Hitchcock

Hennes største frykt har blitt sammenlignet med Alfred Hitchcocks beste skrekkhistorier. Når boken er ferdiglest og du har fått pusten tilbake, vil du garantert måtte sjekke under senga en ekstra gang. Og trekke for gardinene. For tenk om noen holder øye med deg…?
 

Grøssende god lesning!
Trude Løtvedt