Her er to flotte fuglebøker - bøker for store og små :-)

Fugler finnes overalt på hele kloden, og vi elsker å se på dem, høre dem synge og ha dem som kjæledyr. De har fått oss til å drømme om å mestre luftrommet og lært oss å fly, og gitt oss kunnskap om hvordan lage varme klær.

 

Fuglenes vidunderlige verden

Fuglenes vidunderlige verden
Fuglenes vidunderlige verden er en bok om vårt nære forhold til fugler. Kort sagt, fugler har lært oss mye om hvordan vi vil være som mennesker. Boken viser hvilke egenskaper som er unike for fuglene og demonstrerer hvor uløselig knyttet de er til mennesket som art.

Tusenvis av arter står i fare for utryddelse på grunn av menneskets inntreden i habitatene, forurensing og klimaendringer.

Robbins argumenterer for at vi må kjempe for å redde truede arter for jordklodens skyld og for menneskehetens.


 

Fuglesang

150 norske fuglearter – beskrivelse og lyder

Fuglesang

Noen fugler synger med vakre toner i kompliserte mønstre for å tiltrekke seg en make eller holde konkurrenter unna. Andre lokker med fløyt og rop, eller varsler om fare med skrik eller andre skarpe lyder. Felles for dem alle er at de kan gi lyd fra seg.

Denne boken har en integrert lydavspiller som gjør det mulig å høre fuglen samtidig som man leser om den og ser den på bildet. Det gir leseren en fascinerende fugleopplevelse enten man nyter boken hjemme eller ute i skog og mark.

Lytt til boken og la et nytt språk og en ny verden åpne seg! Moro for de naturinteresserte så vel som familien!