Rett inn på førsteplass!

Lars Saabye Christensen. Foto: Anne Valeur
Lars Saabye Christensen. Foto: Anne Valeur

Lars Saabye Christensens Byens spor - Maj har gått rett inn på førsteplass på Boklista for skjønnlitteratur!

Bok365 skriver:

«Anmelderne har allerede lagt sin elsk på Lars Saabye Christensens andre bind i Byens spor-serien, og nå gjør også leserne det. Byens spor – Maj (Cappelen Damm) dunker rett inn på førsteplass på Boklista for skjønnlitteratur.»

 

Byens spor – Maj ble lansert 21. august og anmelderne har trillet mange seksere og femmere på terningen. Handlingen er lagt til Fagerborg i Oslo i 1957, og vi følger Maj Kristoffersen og hennes barn Jesper og Stine i hverdagslivets opp- og nedturer.

 


Cathrine Krøger i Dagbladet skrev om romanen:

«Og jeg må bare få gjenta hvor imponert jeg igjen blir over Lars Saabye Christensen. Det er som om han bare sitter der og nærmest klimprer på tastaturet, før han med ett har improvisert fram nok en formfullendt roman i en serie jeg spår en like stor suksess som Halvbroren

 

Gratulerer, Lars Saabye Christensen!

Listene er sammenstilt av Bokhandlerforeningen.

NR. 1 på Boklista!

Byens spor - Maj

Året er 1957 på Fagerborg i Oslo.  Jesper og vennen Jostein vokser til, men kameratskapets lojalitet er fortsatt like sterk. Men aller sterkest er mor Maj.

Nå som ektemann og pappa Ewald er død, blir det plass for mor, foreningskvinne, sekretær, og kanskje til og med elskerinne, Maj Kristoffersen. Men det er også tøft å være enke, alene med to barn. Majs liv tar mange og nye vendinger, og sånt skjer ikke uten sladder – idyllens smålige vrangside – på Fagerborg.

Byens spor - Maj av Lars Saabye Christensen (Innbundet)
Innbundet