Fermentering (Innbundet)

Mat og drikke for glade tarmer og gode smaker!

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 216
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202490560
Kategori: Mat og drikke
Omtale Fermentering

Sunnere tarm med fermentert mat og drikke!

Lag alt fra surdeigbrød, vafler og appelsinmarmelade til yoghurt, surkål, kimchi og kombucha. Fermentering er en gammel konserveringsmetode og er ensbetydende med god tarmhelse, matglede og tradisjonelt kosthold. Fermentert mat og drikke er glemte matskatter, og i denne boken øser forfatter Gry Hammer av sin kunnskap om fermentering, alle helsefordelene ved den og viser hvordan den næringsrike maten har en naturlig plass i vårt moderne kosthold. Hun bruker rene, ubearbeidede råvarer og forklarer på en enkel måte hvordan man tilbereder alt fra bunnen av. Forfatteren er hele tiden herlig og ekte entusiastisk og formidler kunnskap og matglede som man blir glad og frisk av! 

Du kan påvirke din egen helse. Fermentert mat smaker godt, gir matglede, øker næringsinnholdet i maten, gir en sunnere bakteriebalanse i tarmen, bedre humør og styrker hukommelsen!

Gry Hammer er matentusiast, blogger, forfatter og guruen på fermentering i Norge. Hun driver bloggen frajordtilbord.no og reiser land og strand for å holde sine populære foredrag og kurs om våre forfedres glemte matskatter. Hun blir benyttet av flere undervisningsinstitusjoner i Norge for sin kunnskap om tradisjonell matkultur. Hun er firebarnsmor og bor på Røyse på Ringerike.

Til toppen

Flere bøker av Gry Hammer: