For evig (Innbundet)

Forfatter:

Mari Johanne Müller (Oversetter)

Hvor mye er du villig til å ofte for å oppleve ekte kjærlighet?

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Always
Oversatt av: Müller, Mari Johanne
ISBN/EAN: 9788202536770
Kategori: Romaner
Omtale For evig

Ny roman fra bestselgerforfatteren Sarah Jio!

Hvor mye er du villig til å ofre for å oppleve ekte kjærlighet?

Kailey Crane har en god jobb som skribent og er forlovet med Ryan, en mann som tilsynelatende er perfekt på alle vis. Idet hun skal forlate restauranten etter en romantisk middag med Ryan, får hun øye på en hjemløs mann på fortauet. Hun går bort til ham for å gi ham posen med restene etter middagen, og får sitt livs overraskelse når hun møter blikket hans: Det er hennes store kjærlighet, han som en dag bare forsvant ut av livet hennes uten å etterlate seg et eneste spor.

I løpet av de neste ukene hjelper hun ham til å forsøke å komme til hektene igjen, noe hun holder hemmelig for Ryan. Etter hvert som tiden går, innser hun at hun er nødt til å bestemme seg hvor hva – og hvem – hun vil ha.

Til toppen

(...) en velfortalt, overbevisende, spennende og vakker kjærlighetsroman.
Cathrine Krøger, Dagbladet

Andre utgaver

For evig
Bokmål Ebok 2017
For evig
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
For evig
Bokmål Heftet 2018
Anmeldelser For evig

"(...) en velfortalt, overbevisende, spennende og vakker kjærlighetsroman."
Terningkast 5, Cathrine Krøger, Dagbladet

«For evig er ikke bare en kjærlighetsroman. Her er det flere lag med fortellinger som alle kan relatere til. Valg, offer, handling, reaksjoner – alt leder til ekte kjærlighet.»
Fort Worth Star-Telegram

«Jios nyeste roman utforsker skjæringspunktet mellom fortid og nåtid, og den komplekse kjærligheten (…). Fansen vil også denne gangen gjenkjenne hennes evne til å beskrive dype følelser.»
Publishers Weekly

«Sarah Jios roman er en fantastisk leseopplevelse som skildrer den tapte kjærligheten på en rørende og vakker måte (…). Hovedpersonen er lett for leserne å identifisere seg med, og Jios fortelling blander historier fra fortid og nåtid på en overbevisende måte. Anbefales på det sterkeste.»
RT Book Reviews

«En hjertevarm historie om personlig vekst og nostalgiens kraft (…) De som liker bøkene til Elin Hilderbrand og Emily Giffin, vil sette pris på denne ekte og lidenskapelige romanen.»
Booklist

Til toppen