Gladkokkens beste til hverdag og fest (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 168
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202677176
Kategori: Mat og drikke
Omtale Gladkokkens beste til hverdag og fest

Du blir glad av god mat

Gladkokken vet hva som skal til for å skape god stemning rundt bordet, og med gode råd og smarte tips fra denne erfarne kokken, kan du lage smakfulle måltider til både hverdag og fest.

I tillegg til oppskrifter på deilige varme og kalde retter, gir Gladkokken deg smaksrike grilloppskrifter, sauser og flere søte fristelser. Han har dessuten med kjente cocktailer og drinker, mikset slik han foretrekker og en overraskende grillcocktail for de vågale. Han vet hva som skal til for å skape god stemning rundt bordet, og med gode råd og smarte tips fra denne erfarne kokken, kan du lage smakfulle måltider til både hverdag og fest.

Du kan velge deilige retter som blant annet saftig spareribs, grillet svinenakke, stekt eller grillet squash med yoghurtdressing, hjemmelaget pasta og pizza med hvit saus. Du får råd og tips til hvordan du kan lage dine egne krydderblandinger, som tacokrydder og urtesalt, og BBQ-sauser som setter en ekstra spiss på maten.

Jan Henrik Syversen, en matglad hobbykokk fra Oslo, var med i programmet MasterChef Norge for noen år siden. Det ble starten på eventyret Gladkokken og en av Norges mest populære matblogger, Gladkokken.no. Han stortrives med alle sine aktiviteter og holder foredrag, matkurs og deltar på andre evenementer for å spre det glade budskapet om god mat.

Til toppen