Hekta på surdeig (Innbundet)

Deilig bakst med søtt og salt

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2023
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202793579
Kategori: Mat og drikke
Omtale Hekta på surdeig

Alt du kan bake med surdeig

Visste du ha surdeigbakst blir luftigere, saftigere, mer smakfull og får sprøere skorpe? Surdeig er også skånsomt og godt for magen. Mange som er glutensensitive likevel kan spise surdeigsbakst med gluten? Eller at surdeigsbrød kan gjøre underverker for tarmfloraen din?

Her får du supergode og velprøvde oppskrifter på alt fra de deiligste brød og rundstykker til kaker, søt bakst og smakfulle pizzaer. Surdeig er enkelt og supergøy – og det er veldig lett å bli hekta! Martine Sletmoen, som står bak den populære Instagramkontoen @SkillebekkSurdeig, deler sine beste tips og råd for å lykkes med surdeigsbaksten, og inspirerer deg til å utvide surdeigsrepertoaret med nye favoritter. Boken har egne kapitler for mengder av ulike surdeigsherligheter du kan bake, fra søtt til salt, og ikke minst et helt eget kapittel med deilig surdeigspizza

Hekta på surdeig får du oppskriftene, baketriksene og all inspirasjonen du trenger for kunne bake de herligste godsaker på eget kjøkken. Sjansen er stor for at du med denne boken blir med i den voksende og glade surdeigsgjengen, og blir hekta på surdeig, du også!

Til toppen