Helenas hemmelighet (Innbundet)

Forfatter:

Benedicta Windt-Val (Oversetter)

For tjuefire år siden tilbrakte Helena noen magiske uker på Kypros, der hun forelsket seg for første gang. Etter å ha arvet et forfallent huset av gudfaren, vender hun tilbake for å tilbringe sommeren der sammen med familien sin. Men Helena vet at det sjarmerende stedet skjuler et nett av hemmeligheter.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 480
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Olive Tree
Oversatt av: Windt-Val, Benedicta
ISBN/EAN: 9788202519285
Kategori: Romaner
Omtale Helenas hemmelighet

Det har gått tjuefire år siden Helena tilbrakte noen magiske uker på Kypros, der hun forelsket seg for første gang. Etter å ha arvet det forfalne huset Pandora av gudfaren, vender hun nå tilbake for å tilbringe sommeren der sammen med familien sin.

Men Helena vet at det sjarmerende stedet skjuler et nett av hemmeligheter hun har holdt skjult for ektemannen William og sønnen Alex. Tretten år gamle Alex slites mellom ønsket om å beskytte moren sin og å bli en del av voksenverdenen. Samtidig er han desperat etter å få vite sannheten om den virkelige faren sin.

Når Helena ved en tilfeldighet treffer på ungdomskjæresten sin, settes en kjede av hendelser i gang som gjør at fortidens hendelser truer med å ødelegge idyllen. Både Helena og Alex vet at livet aldri vil bli det samme igjen hvis Pandoras hemmeligheter blir avslørt.

Til toppen

Andre utgaver

Helenas hemmelighet
Bokmål Ebok 2016
Helenas hemmelighet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Helenas hemmelighet
Bokmål Heftet 2017

Flere bøker av Lucinda Riley: