Helten (Innbundet)

The Secret

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hero - The Secret
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202456269
Kategori: Selvutvikling
Omtale Helten

Dette er historien omhvorfor du befinner deg her påplaneten jorden.

Det er noe helt spesielt med deg. Det er noe du ble født for å bli og utrette som ingen av de øvrige sju milliardene mennesker er her for å gjøre. Det er et liv du er ment å leve; det er en reise det er meningen du skal foreta.

Denne boken handler om denne reisen. Tenk om det hadde eksistert et kart som viste deg hvordan dukunne bevege deg fra der du befinner deg nå og til det mest vidunderlige, rike, tilfredsstillende og fantastiske livet du noensinne kan drømme om å leve.

Forestill deg at dette kartet viser deg hvert eneste steg på reisen mot dettelivet, en reise som virkeliggjør dine største drømmer, som viser deg hvordan du kan finne veien forbi hindringer,hvordan du kan overvinne utfordringer, trosse alle odds og at det viser deg at du allerede er i besittelse av hver eneste kraftfulle evne og egenskap du trenger for å bli seierrik på reisen din.  

Det er nettopp et slikt kart du nå holder i hendene. Det er kartet over ditt liv – det er kartet som viser veien til storhet. Tolv av de mest suksessrike personene som lever i vår verdeni dag, har fulgt dette kartet. De deler sine tilsynelatende umulige reiser med oss, og avslører at hver eneste en av oss er født med alt det vi trenger for å leve ut våre største drømmer, og at vi ved å gjøre nettopp det vil oppfylle vår livsoppgave, finne evig lykke og bokstavelig talt forandre verden.

Dette er den fjerde oppfølgeren til Rhonda Byrnes suksessbøker Hemmeligheten, Kraften og Magien, som har solgt i kjempeopplag verden over.

Til toppen