Jaget (Innbundet)

Forfatter:

Et barbarisk drap i Bjørvika. En søkkrik investor siktes for finansiering av terror. Noe stort er under oppseiling i byen som har opplevd terror på nært hold før …

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 448
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202510145
Kategori: Krim og spenning
Omtale Jaget

Med sine romaner om etterforskeren Elli har Eystein Hanssen toppet listene på lyttetjenesten Storytel og blitt nominert til Bokhandelprisen to ganger. Og når vi møter Elli igjen i romanen Jaget, har tilværelsen har tatt en ny vending. Hun har blitt mor for første gang, og er hjemme i permisjon med datteren Mali. Men når et lik driver til overflaten i Bjørvika, får hun en oppringning fra politihuset. Politiet trenger hennes hjelp.

I saken finner Elli kun ett spor: krypterte mobilmeldinger. Samtidig i Libya, kjemper flyktningen Basma og hennes to barn for en plass på båtene over Middelhavet. Ellis etterforskning peker mot en mann Beredskapstroppen Delta allerede har anholdt, Jonathan Smith. USA og PST har spilt en rolle i saken. Først når Basma ankommer Norge, faller brikkene på plass. Noen har forferdelige planer i Oslo. Elli, Brenner og Jan Nereng er byens eneste håp.

Jaget er en medrivende og svært aktuell krim.

Til toppen

Hanssen gnistrer i politiscenene og skinner når det kommer til dialogene ...
Elin Brend Bjørhei, VG

Andre utgaver

Jaget
Bokmål Ebok 2017
Jaget
Bokmål Heftet 2018

Flere bøker av Eystein Hanssen:

Anmeldelser av Jaget

Hanssen gnistrer i politiscenene og skinner når det kommer til dialogene ...
Elin Brend Bjørhei, VG (terningkast 5)

Til toppen