Lucy Sullivan skal gifte seg (Innbundet)

Forfatter:

Astrid Eggesvik (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 640
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lucy Sullivan is getting married
Oversatt av: Eggesvik, Astrid
ISBN/EAN: 9788204139818
Kategori: Romaner
Omtale Lucy Sullivan skal gifte seg

Hva skjer når Lucy blir spådd at hun kommer til å gifte seg innen ett år? Venninnene får panikk. Går spådommen i oppfyllelse, blir det slutt på rødvin og sang, kvelder på byen, take-away-middager og gamle hybelkaniner ...

Lucy sverger på at hun er altfor opptatt med å krangle med moren sin og ta seg av den uansvarlige faren til å tenke på å gifte seg. Dessuten har hun ikke engang en kjæreste. Men så møter hun uimotståelige, men upålitelige Gus. Kan han blir den fremtidige Mr. Lucy Sullivan? Eller hva med kjekkasen Chuck? Eller den store flørten Daniel? Eller kanskje søte Jed, den nye typen på jobben?
Kanskje venninnene hennes har noe å bekymre seg for likevel ...

Til toppen

Andre utgaver

Lucy Sullivan skal gifte seg
Bokmål Heftet 2014
Lucy Sullivan skal gifte seg
Bokmål Ebok 2015

Flere bøker av Marian Keyes:

Anmeldelser Lucy Sullivan skal gifte seg

«Gjennomført forheksende!»
Chicago Tribune

«Uhyre morsom og spennende, og så varmt fortalt at det føles som jenteprat med en god venninne.»
Booklist

Til toppen

Utdrag

Hun så på kortene, og deretter så hun på meg. Ansiktet hennes var preget av noe som lignet bekymring. «Det har hvilt en sky over deg, vennen min,» sa hun langsomt. «Et mørke, en tristhet. » Plutselig kjente jeg til min gru en klump i halsen. En mørk sky var nøyaktig det jeg hadde brukt for å beskrive depresjonsanfallene jeg av og til ble rammet av. Ikke depresjoner av typen 'å, jeg skulle ønske at jeg eide et semsket skinnskjørt' - skjønt jeg led av den typen depresjoner i tillegg. Men helt siden jeg var sytten år gammel, hadde jeg opplevd å få anfall av en faktisk, klinisk depresjon. Jeg nikket, og var nesten ikke i stand til å snakke. «Ja,» hvisket jeg. «Du har båret på dette i mange år,» sa hun stille og så på meg med stor sympati og forståelse i blikket. «Ja,» hvisket jeg igjen, og følte at øynene mine fylte seg opp med tårer. «Du har båret dette nesten helt alene,» sa hun mildt. «Ja,» nikket jeg og merket at en tåre gled sakte nedover kinnet mitt. Å, herregud! Dette var grusomt! Jeg trodde at vi var kommet hit for å få oss en god latter. Men i stedet hadde dette kvinnemennesket, som nesten var en vilt fremmed, sett tvers igjennom meg, helt inn til margen; hadde berørt meg på et sted der få mennesker hadde vært før henne.

Til toppen

Om forfatter Marian Keyes

Marian Keyes er irsk og oppvokst i Dublin. Hun begynte å skrive i 1993, og to år senere utkom hennes første roman, Watermelon. Den ble fort en bestselger, i likhet med samtlige bøker hun har skrevet siden. Bøkene hennes er utgitt på 31 språk i 40 land og har solgt i mer enn 11 millioner eksemplarer.

Til toppen