Monogram-mordene (Innbundet)

Forfatter:

Cecilie Winger (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 320
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Monogram Murders
Oversatt av: Winger, Cecilie
ISBN/EAN: 9788202451783
Kategori: Krim og spenning
Omtale Monogram-mordene

Poirot er tilbake!

Gode nyheter for alle som har savnet den eksentriske belgiske detektiven - nå er han her igjen for å løse flere mordmysterier.

"Ingen kan hjelpe meg." Jennie tørket øynene. "Jeg skulle så gjerne bli hjulpet - det er ingeting jeg ønsker mer! Men det er for sent. Jeg er allerede død, eller jeg er det veldig snart. Jeg kan ikke skjule meg til evig tid."

Allerede død ... Ordene hennes brakte en ny kule inn i rommet. Det er februar 1929. Hercule Poirot nyter en stille og fredelig middag på sin stamkafé i London, da en ung kvinne styrter inn i lokalet. Hun betror ham at hun frykter for sitt liv, men insisterer på at han verken kan eller må hindre at det skjer. For når hun er død, vil rettferdigheten seire.

Samme kveld blir Poirot bedt om å hjelpe sin unge venn Edward Catchpool i Scotland Yard. Tre gjester på et av byens bedre hoteller er blitt funnet drept, alle med en mansjettknapp i munnen. Kan det være en forbindelse mellom drapene og den vettskremte kvinnen? Mens Poirot bruker sine små grå, gjør morderen i stand et annet hotellrom, til sitt fjerde offer ...

Til toppen

Andre utgaver

Monogram-mordene
Bokmål Lydbok-CD 2014
Monogram-mordene
Bokmål Lydbok MP3-CD 2014
Monogram-mordene
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014
Monogram-mordene
Bokmål Ebok 2014
Anmeldelser Monogram-mordene

«Perfekt. En riktig godbit for Agatha Christie-fans.»
- Tana French, forfatter

«Hannah gjenoppvekker Agatha Christie på mesterlig vis i denne fullkomment vellykkede pastisjen som Christies arvinger har bifalt.»
- Publishers Weekly

Til toppen