Myrgraven (Innbundet)

Serie: Karen Pirie 5

Forfatter:

Henning Kolstad (Oversetter)

En ung, muskuløs mann blir funnet drept, begravd i en torvmyr i det skotske høylandet. Han ligger oppå en av to motorsykler som ble begravd der i 1944 av to soldater. Kroppen hans er bemerkelsesverdig intakt, og han har på seg Nike-sko fra 1995. Syklene er også i orden, men sidelommen på den ene sykkelen er åpnet, men tom. Hva befant seg der? Det skal vise seg at det som startet som en spennende skattejakt for mange år siden, til slutt endte med en tragisk, dødelig utgang.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 416
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Broken Ground
Oversatt av: Kolstad, Henning
Serie: Karen Pirie
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788202639969
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier
Omtale Myrgraven
Alice og ektemannen har reist til det skotske høylandet for å grave fram to verdifulle motorsykler fra annen verdenskrig. I graven finner de også en mannsarm. En hel kropp blir til slutt gravd frem i myren. Først tror de at mannen har ligget begravet siden krigen, før de oppdager et par Nike joggesko. Sannheten som avdekkes er mer uhyggelig og omfattende enn Karen Pirie kunne forestille seg.

Til toppen

Andre utgaver

Myrgraven
Bokmål Ebok 2019
Myrgraven
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Myrgraven
Bokmål Heftet 2020

Flere bøker av Val McDermid:

Om forfatter Val McDermid

Val McDermid vokste opp i Kirkcaldy på Skottlands østkyst. Hun har utgitt 30 romaner, blitt oversatt til over 40 språk, og har solgt over ti millioner eksemplarer på verdensbasis. Hun har fått en rekke prestisjefylte priser, inkludert The Gold Dagger for årets beste kriminalroman. Flere av bøkene hennes er dramatisert for TV.

Til toppen

Bøker i serien