Strenge menn av Elizabeth Gilbert (Ebok)
Ebok

Strenge menn (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.14 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Stern Men
ISBN/EAN: 9788202421045
Kategori: Romanserier , Romanserier og Skjønnlitteratur
Omtale Strenge menn

På to avsidesliggende øyer utenfor kysten av Maine har de lokale hummerfiskerne kjempet innbitt i mange generasjoner om fiskerettighetene til farvannet mellom øyene. Som datter til en av de grådigste hummerfiskerne i Maine er Ruth Thomas født inn i feiden. I en alder av atten år, sylskarp i toppen og uforbederlig uromantisk, vender Ruth hjem fra kostskolen fast bestemt på å kaste utdannelsen over bord og slutte seg til ’aktermennene’. Mens feiden eskalerer, hjelper hun til på hummerbåtene, oppdaterer blasfemiregisteret og oppdager at hun er i ferd med å forelske seg i en vakker, ung hummerfisker.

Stern Men er en morsom, sprudlende roman om usannsynlige vennskap og familiebånd. I den uforglemmelige heltinnen fanger forfatteren en amerikansk sjel full av krutt, en ung kvinne som er bestemt for store ting – mot egen vilje.

"En imponerende prestasjon.”
Observer

"Selv om Elizabeth Gilbert ikke er den første forfatteren som antyder at strenge menn har mye å lære av smarte kvinner, lykkes hun her i å legge frem ideen med hardfør kraft.”
New York Times Book Review

Til toppen

Andre utgaver

Strenge menn
Bokmål Heftet 2014

Flere bøker av Elizabeth Gilbert: