Strikkedukker (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 200
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202364120
Kategori: Håndarbeid
Omtale Strikkedukker

Velkommen til Arne & Carlos' fantastiske strikkeverden

Gled deg selv og små venner med Arne & Carlos fantastiske strikkedukker med hjemmestrikkete klær og tilbehør. Om du ikke leker med dukkene selv, kan du glede deg over å skape antrekk, tilbehør, lage personligheter til dukken med hår, øyne og farger. I boka Strikkedukker er det rom for kreativitet og glede!

Arne & Carlos følger opp suksessen etter fjorårets Julekuler som ble kåret som hobbybokfavoritt av medlemmene i Hobbyklubben! Likte du å strikke julekuler vil du også elske å strikke dukkene! En av Arne & Carlos viktigste inspirasjonskilder har alltid vært tradisjonelle strikkemønster og gamle gensere. I Strikkedukker får du blant annet møte dukkene, Siv, Agnethe, Lolita, Arne og Carlos som er ute på eventyr. Dukkene er laget rundt èn grunnoppskrift med variasjoner. I hvert kapittel får du innblikk i inspirasjonskilden til antrekkene og fargene som Arne & Carlos har brukt.

Alle antrekkene er bygd opp rundt grunnoppskrifter, med variasjoner innen farger og mønstre.

Boka viser deg trinn-for-trinn med tegninger og tekst hvordan du strikker dukken, fyller den og hvordan du lager hår og øyne. Bruk gjerne spesielle farger til hår så dukkene får sine forskjellige personligheter.

Garn og utstyr
I Strikkedukker kan du boltre deg med restegarn i alle farger! Det er en fordel å bruke garn som kan maskinvaskes og at du bruker ullfyll i selve dukken. Arne & Carlos har selv valgt å bruke FALK fra Dalegarn. Alle mønstre og oppskrifter strikkes med garn som passer til pinne nr 2,5.


Over 50 antrekk i tillegg til basisplagg og undertøy!

Til toppen

Flere bøker av Arne Nerjordet og Carlos Zachrison:

Intervju

... en drøm som går i oppfyllelse for oss!

Dette er på mange måter en drøm som går i oppfyllelse for oss: Endelig kan vi ta frem det barnslige i oss og leke oss igjennom en hel bok! Og nå håper vi å kunne inspirere deg til å gjøre det samme. Denne boka skal være morsom, vi vil at du skal kose deg med dukkeoppskriften og klærne, tilføre noe eget og kanskje glede noen andre med det du har laget. Kanskje du kan lage ditt eget spennende og lekne univers som barn eller barnebarn kan utforske ... Eller hvis du er en virkelig dreven strikker, kan du kanskje gjenskape miniatyroppskriftene våre til plagg for barn eller voksne.
Her er det rom for lek!
Vi ønsker deg mye moro og glede mens du holder på!

Arne & Carlos

Til toppen