Usynlige hender (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 213
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202275198
Kategori: Romaner
Omtale Usynlige hender

I grenseland

Stemningen i Stig Sæterbakkens nye, velskrevne roman kan minne om filmen Insomnia. Her møter vi en uhygge som stammer fra en uoppklart sak - og fra etterforskerens sinn.

Politiførstebetjent Kristian Wold blir satt på en ett år gammel forsvinningssak. Mandatet fra hans overordnede er ikke til å misforstå: en aller siste gjennomgang før saken henlegges. Kristians samvittighet driver ham imidlertid til å si ja når Inger Danielsen, mor til den 14 år gamle jenta som er forsvunnet, ber om å få treffe ham. Det blir et møte som får uante følger for dem begge.
       Samtidig som Kristian føler seg forpliktet til å fortsette en etterforskning som så langt har vært resultatløs, oppstår det en spenningsfylt nærhet mellom ham og moren. Ubønnhørlig trekkes de to mot hverandre, i det som skal bli et kjærlighetsforhold mot alle odds, med et uhyggelig utfall i vente.

Til toppen

Andre utgaver

Usynlige hender
Bokmål Nedlastbar lydbok 2008
Usynlige hender
Bokmål Lydbok MP3-CD 2008
Usynlige hender
Bokmål Ebok 2010
Usynlige hender
Bokmål Heftet 2017

Flere bøker av Stig Sæterbakken:

Om forfatter Stig Sæterbakken

Stig Sæterbakken er født i 1966. Han er bosatt på Lillehammer. Sæterbakken har et omfattende forfatterskap bak seg med dikt, gjendiktninger og romaner. Hans seneste romaner er oversatt til svensk og dansk.

Til toppen