Vuggesang (Innbundet)

Forfatter:

Thomas Lundbo (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Chanson douce
Oversatt av: Lundbo, Thomas
ISBN/EAN: 9788202591540
Kategori: Romaner
Omtale Vuggesang
Juristen Myriam og musikkprodusenten Paul vil være det perfekte paret. De vil ha kontroll på karrieren, invitere venner på middag, gi barna en trygg oppvekst. Og nå har de funnet den perfekte barnepiken, som kan hjelpe dem å virkeliggjøre drømmen. Men hvor godt kan man egentlig kjenne en fremmed? Myriam og Paul vet ingenting om de mørke sidene til kvinnen som de har betrodd det mest dyrebare de har, barna. Før tragedien rammer.

Til toppen

Årets nifseste!
Elin Brend Bjørhei, VG

Andre utgaver

Vuggesang
Bokmål Ebok 2019
Vuggesang
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Vuggesang
Bokmål Heftet 2020

Flere bøker av Leïla Slimani:

Anmeldelser Vuggesang

«Vuggesang er en gjennomtrengende thriller som etterlater et fysisk ubehag - og undertegnede var satt ut i flere dager etter siste setning. Vuggesang kan fort bli stående som årets nifseste og mest urovekkende leseopplevelse.»
Terningkast 6 VG

«Denne prisvinnende romanen har en sjokkartet virkning. (...) Slimanis følsomme, direkte og jordnære språk kommer til sin fulle rett i Thomas Lundbos finstemte oversettelse. Språket skaper en nervøs uro under den tilsynelatende barnevennlige overflaten.»
Karakter: 5/6 Bergens Tidende

«En intens roman som på finurlig vis avdekker avgrunnen mellom herskap og tjenere i det moderne klassesamfunnet. Leïla Slimani har med Vuggesang skrevet en dypt original og skremmende roman om tiden vi lever i, kamuflert som en psykologisk thriller.»
Adresseavisen

Til toppen