150 strikke- & heklemotiver (Fleksibind)

Forfatter:

Kirsten Tofthagen (Oversetter)

Lag de fineste rutene du kan tenke deg! Her får du oppskrift på 150 ulike ruter i mange anvendeldige former. Flotte til å sette sammen til skjerf, pledd og masse annet herlig.

Klikk på bildene og bla deg gjennom mange eksempler.

Forfatter:
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: 150 Blocks to knit & crochet
Oversatt av: Tofthagen, Kirsten
ISBN/EAN: 9788202366766
Kategori: Håndarbeid
Omtale 150 strikke- & heklemotiver

(Side 2)

150 former og mønstre - tusenvis av muligheter!

Du kan variere i det uendelige med mønster og ideer til tradisjonelle og utradisjonelle hekle- og strikkeblokker i alle former - runde - firkantede - trekantede - blomster og hjerteform, stjernekantet og sekskantet.

Alle former og mønster kan strikkes OG hekles! Sett sammen kombinasjonene og lag herlige plagg, vesker, puter, pledd, grytekluter, tepper og mye mer! 


(Side 3)

Ta det med - overalt!

Både strikke- og heklearbeider er supre å ta med seg når de består av mindre deler som settes sammen til slutt. Boka er et flott og verdifullt oppslagsverk for strikkere, heklere, og alle som vil lære seg nye teknikker. Du finner 150 motiver, og med de informative bildene og mønstrene kommer du raskt i gang.

(Side 4)

Slik bruker du boka

Alle mønstrene - 150 blokker, vises på egne sider. Mønsteroversikten er ordnet etter form og farger. Hvert motiv er merket med et tall som samsvarer med den aktuelle beskrivelsen i kapittelet Teknikker og et sidenummer. Alle heklemotivene har forklarende diagrammer. Hvert mønster har ett eller flere symboler som viser hvordan motivet er laget, og et symbol som forteller om mønsteret er strikket eller heklet, og vanskelighetsgraden.

Bruk det garnet du selv liker å hekle med. Det er viktig at du tar hensyn til anbefalt pinnestørrelse som står på merkelappen på garnet. I modellene i boka er det brukt kamgarn (ullgarn) og blokkene er strikket med pinne nr. 4,5.

Hekleblokken vises med både diagram og tekstforklaring, og de forskjellige modellene gis med flere fargeforslag.

Du finner også et eget kapittel om teknikker. Boka har dessuten et eget kapittel der du får ideer til ferdige produkter og hvordan de forskjellige formene kan kombineres. Vanskelighetsgraden varierer fra det helt enkle til det mer avanserte.

Til toppen