Bestilling og levering

 

Bestilling

Ordrebekreftelse

Når bestillingen er gjennomført vil du motta ordrebekreftelse til din e-postadresse.
 

Finner ikke varen

Du kan søke på tittel, forfatter, bestillingsnummer og ISBN. Dersom du har søkt etter en vare, men ikke finner den, finnes ikke varen i vårt sortiment eller den er utsolgt.
 

Er varen på lager

Vareutvalget på våre nettsider skal til enhver tid være oppdatert. Utsolgte varer vil derfor ikke være tilgjengelige for kjøp. Blir en vare utsolgt mens bestillingen effektueres, gjør vi deg oppmerksom på dette via en e-post. Du kan også sjekke status på en ordre under Ordre og faktura.
 

Hva er ønskeliste

I Ønskelisten kan du lagre bøker du er interessert i, men ikke ønsker å kjøpe akkurat nå. Du må være innlogget for å se, legge til eller gjøre endringer i ønskelisten.
 

Levering

Leveringstiden er oppgitt i tilknytning til hver vare, både i nettbutikken og på ordrebekreftelsen. Varene blir normalt sendt fra oss i løpet av 2-5 virkedager. Merk at frakttid kommer i tillegg.

Under Ordre og faktura finner du en oversikt over dine bestillinger.
 

Porto

Velkomstpakke

Porto- og ekspedisjonsgebyr for velkomstpakken er 129,-
Porto- og ekspedisjonsgebyr for velkomstpakke valgt fra Gavekort er 169,-
 

Hovedbok

Alle ordre sendes portofritt for alle medlemmer i Bestselgerklubben.
 

Andre ordre

Andre bøker og produkter sendes portofritt.
 

Utland

Hovedbok: 89,-
Andre forsendelser: 129,- (uansett vekt).
 

Ordrebekreftelse

Hvorfor får jeg ikke ordrebekreftelse

Dersom du ikke mottar kvittering på e-post, gå inn på Medlemskap og sjekk at din registrerte e-postadresse er korrekt. Enkelte spamfiltre legger automatisk e-post i mappen for «nettsøppel». For å hindre at e-post havner i denne mappen, kan du legge til vår avsenderadresse i din kontaktliste.