Medlemsblad

NR. 8/2019

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette her.

 

Hovedbok denne perioden!

Renita D'Silva

En modig datter er en fantastisk familiesaga som gjør inntrykk på alle som leser den. Historien spenner over århundrer og kontinenter, fra 1920-tallet til i dag, fra grønne enger i England til eksotiske landsbyer i India.

Med familiehemmeligheter, dramatikk og kjærlighet, vakre landskaper, mye spennende historie og sterke karakterer.

 

Leserne er svært begeistret for denne boken, og tar i bruk ord som «jeg ble trollbundet», «den vakreste boken jeg har lest», «opprørende og vakker» og «uforglemmelig».
En modig datter av Renita D'Silva
Portofritt tilsendt!

En fantastisk og oppsiktsvekkende debut

1793

Høsten 1793 blir et lik funnet i innsjøen Fatburen i Stockholm. Den døde har verken armer eller ben, men skadene er ikke av nyere dato. 
Cecil Winge har vært Stockholms politikammer behjelpelig med sitt intellekt før. Nå skranter helsen, men det er umulig for ham å ikke gjengjelde en tjeneste. Tiden er knapp, og vinteren skal bli den vanskeligste Stockholm har hatt på mange år.
1793 av Niklas Natt och Dag (Innbundet)
Innbundet

Perfekt for alle Kepler-fans!

Ofrenes offer

Starten er oppskriftsmessig. En rekke drap. En kriminaloverbetjent som lever for jobben sin, sliter med sjefen og krangler med kona. Men så – midt i romanen – endrer ALT seg.

Ofrenes offer er en sjeldent og uvanlig god krim. Enkelte partier er hjerteskjærende bestialske, og samtidig er realismen godt ivaretatt.

Med solid bakgrunn som erfaren journalist i Aftonbladet har forfatteren dessuten en sjelden fornemmelse for språkets finesser.

Her har du en smart, mørk pageturner.

Ofrenes offer av Bo Svernström (Innbundet)
Innbundet

Lekker, ikonisk vase

Lyngby vase hvit med sølvkant, H 20 cm

Den ikoniske Lyngbyvasen i hvitt med sølvkant er laget i porselen av høy kvalitet med riflet struktur og tidløs form.

Vasen har blitt et samlerobjekt og med sitt enkle formspråk passer den inn i alle hjem. Vasen har en skulpturell effekt og kan brukes både som innredningsdetalj og dekorasjon

 

Mål: 20 cm x 11,5 cm

Tradisjonsrike kofter og gensere i ny design!

Kofter og gensere fra Rauma

Kofter og gensere fra Rauma får du oppskrifter på 20 flotte kofter og gensere, både til damer og herrer, i tillegg til oppskrifter på luer og pulsvanter.

Flere av plaggene er redesign av klassiske raumaoppskrifter fra 1950-tallet. Her vises mangfoldet i norsk strikketradisjon – fra den ikoniske Vossakoften til en moderne damegenser i tradisjonsstrikk med kantinger i tvebandsstrikk.

Gled deg over kvalitet i både garn og design i denne tidløse samlingen av oppskrifter i ekte norsk ull.

Kofter og gensere fra Rauma (Innbundet)
Innbundet

Klassiske spenningsthrillere fra David Baldacci

Med sine bøker som har solgt over 130 millioner eksemplarer, er David Baldacci en av verdens mest populære historiefortellere.

Flere av bøkene hans er også filmatisert!

Gå ned i vekt, bli frisk og lev lenger!

Den praktiske diabetesboka

og

Lurer du på hva du selv kan gjøre med din diabetes?

Forfatterne, som har mange års erfaring i behandling av diabetespasienter, gir deg alle verktøy du trenger for å bli helt frisk eller mye bedre av type 2-diabetes eller pre-diabetes.

 

Du vil samtidig gå ned i vekt, forbedre blodtrykk og kolesterolverdier, få bedre søvn og mer energi og fjerne eller redusere betennelser i kroppen. På en morsom og enkel måte vil du lære hvilke verktøy du skal bruke for å få tilbake din gode helse.

Innbundet