Medlemsblad

NR. 9/2018

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette her.

 

HOVEDBOK

En av verdens aller mest leste krimforfattere!

En gutt, savnet i ti år, trer frem i det skumle lyset i Kings Cross’ underverden i London. Han blir observert av en etterforsker som har lett etter ham siden han ble kidnappet ...

I sin nye, fengslende thriller kombinerer Harlan Coben et sterkt familiedrama med en spennende handling full av action og tempo.

 

«Coben leker  som vanlig med leserens forventninger. Både gamle fans og nykommere vil kose seg.»
Associated Press

 

Portofritt tilsendt!

Grønne planter er bra for oss!

Et hus med planter

og

Endelig en moderne bok om planter vi har inne.

I boken får du tips og råd til hva plantene dine trenger av lys, vann og stell. Hvor i huset ditt de vil trives best. Hvordan du får dem til å ta seg ut fra sin beste side. Hvilke planter som er lettstelte, og hvilke som kanskje trenger litt mer tålmodighet.

Boken er fylt med vakre interiør- og plantebilder, enkle og dekorative gjør-det-selv-prosjekter og spennende alternativer til de mest kjente stueplantene, selv om de selvfølgelig også er med.

Innbundet

Vakker designvase

Holmegaard Cocoon vase, aqua

Designvasen Cocoon

Holmegaards Cocoon-vase er en designklassiker i tidens farge. Cocoon-vasen er alltid i lyse farger, lette materialer og transparent, som gjør at vasen er flott med blomster og kan også stå fint alene.

Varmt og romantisk fra Erica James