Medlemsblad

NR. 07/2023

Her finner du en oversikt over hovedboken og alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du gjøre dette her.

 

Gripende om vennskap, tillit og hemmeligheter.

Fra forfatteren av "Å vanne blomster om kvelden"!

Valérie Perrin skrev fjorårets mest solgte roman i Norge, Å vanne blomster om kvelden. Nå er hun tilbake med en ny, vakker roman om vennskap og kjærlighet.

Valérie Perrin har en nesten magisk evne til å dykke ned i livets dypeste alvor. I denne boken følger hun en lang tråd av hjerteskjærende, uunngåelige hendelser i løpet av tre tiår, og trekker leseren inn i en sterk historie om vennskap og kjærlighet, om tap, håp og sorg.

Enkle øvelser mot hverdagsgruff

YOGAMAGI

og

En unik og magisk yogabok som kan forvandle tungsinn til glede! Yogaprofilene Vibeke Klemetsen og Jannicke Wiel gir deg praktiske stillinger, pusteøvelser og meditasjoner mot fysiske og mentale hverdagsplager.

Vinkjøler, SACKit, stål

Vinkjøler

SACKit Wine Cooler er laget i et minimalistisk design av meget god kvalitet i rustfritt stål. Den kommer med en isklype og rist i bunnen.  Vinkjøleren har en to-lags konstruksjon som holder vinen kjølig hele kvelden. Vinkjøleren har vannavløp i bunnen, og en isklype er inkludert, slik at den fungerer perfekt som en isbøtte.

Lekker utendørs lykt!

Spirit LED utendørs lykt fra Blomus, stor

LED utendørslykt fra Blomus

Spririt LED-lykt fra Blomus setter stemningen - hvor som helst, når som helst. Det er enkelt å lade opp lyset med en USB-kabel. Lykten har en frostet topp i plast som gir et mykt, behagelig lys.To lysstyrkenivåer. Denne kompletteres av en matt, rustfri stålring og en fargebase som gir et eksklusivt og sofistikert uttrykk.