Medlemsblad

NR. 04/2020

Her finner du en oversikt over hovedboken og alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du gjøre dette her.

 

HOVEDBOK AV ADRIAN MCKINTY

Kjeden

DITT VERSTE MARERITT

Sett deg aldri inn i fremmede biler. Jenter blir borte hele tiden, og når de blir borte, kommer de nesten aldri tilbake.

Hvor langt er du villig til å gå for noen du elsker?

I løpet av 2020 kommer du garantert til å bli stilt disse to spørsmålene: Har du lest "Kjeden"? og Hva ville DU gjort?

[...] Denne marerittaktige fortellingen har god framdrift og er oginal. Du kommer ikke til å glemme den med det første!
Stephen King

hovedboki-Bestselgerklubben-Kjeden-Adrian-Mckinty
Portofritt tilsendt!

En gi og få tilbake-bok

Med Min mamma gir du bort en personlig gave der nettopp din mamma kan fylle ut engasjerende, morsomme og uventede svar om seg selv. Det hele blir en unik og personlig bok som du får tilbake. Kanskje du får vite noe nytt om din mamma?

Dette er boken du kan gi til mamman din, uansett hvilken alder hun har. Det går også an å gi den til en mamma som ikke er din, men som har noe å dele med de som kommer etter seg. En varm og fin påminnelse til mamma om at du ser henne.
 

Dagbok

Lenge leve kjærligheten ♥

101 dikt om kjærleik

De beste kjærlighetsdiktene

Den folkekjære poeten Helge Torvund har samlet de beste kjærlighetsdiktene fra hele verden. Her finner du klassiske kjærlighetsdikt på vers og korte snutter fra Instagram. 101 dikt til glede for alle som har tro på kjærligheten – og kjærlighet til poesien.
Innbundet

Folkekongen ♥

Kongen

Folkekongen

Ti år etter suksessen HARALD V, leverer Per Egil Hegge en ny og oppdatert bok om folkekongen.

I tett samarbeid med regenten selv, og med bakgrunn i utallige samtaler med hans venner og fortrolige leverer Hegge et unikt og innsiktsfullt portrett av familiemannen, monarken og mennesket Harald den femte. Vi følger ham i og utenfor rampelyset, og kongen forteller åpent om både familieliv og sin konstitusjonelle rolle.

Nyutgaven har et fyldig tillegg, der blant annet kongehusets rolle under 22. juli-terroren og Slottets nye åpenhet belyses.

Innbundet

Verdens sunneste kosthold ♥

Mat for hjertet

Er du en av mange som har litt for høyt kolesterol, blodsukker eller blodtrykk? Les om hvordan du kan spise riktig og få verdiene dine ned på et gunstig nivå.

Hjertevennlig middelhavsmat:

  • reduserer kolesterol, blodtrykk og blodsukker
  • forebygger hjertesykdom og reparerer betennelser
  • er enkelt, trygt, sunt og godt!
Innbundet