Hovedbok

Lahlum med en suveren og intens thriller

De fems tegn er en velkonstruert og utrolig spennende thriller, der vi følger både morderen og politiet i det som utvikler seg til en intens klappjakt, og et dramatisk kappløp med tiden.

I tillegg er dette en krim som berører. Den handler om store allmenngyldige spørsmål om tap, sorg og hevntanker – og om om tilgivelse og forsoning.

 

«Denne originale thrilleren er en forfriskende god utforskning av skyldfølelse og tap, hevn og forsoning.»
Adresseavisen (terningkast 5)
Hans Olav Lahlum: De fems tegn
Portofritt tilsendt!

Dagbok

Frihet. Årsplanlegger 2018

Møt 2018 med et antall utvalgte sitater fra en av vår tids mest populære forfattere, Paulo Coelho.

Paulo Coelhos populære årsplanlegger er vakker og praktisk, og med fargesterke illustrasjoner av Catalina Estrada som lyser av livsglede! Den populære årsplanleggeren er både en inspirerende følgesvenn og et samleobjekt.

Frihet. Årsplanlegger 2018 av Paulo Coelho (Fleksibind)
Fleksibind

Alle de 17 norske OL-genserne!

Norske OL-gensere fra 1956–2018

For første gang mellom stive permer; en komplett samling strikkeoppskrifter til de norske OL-genserne, fra 1956 til og med 2018!

Du kan nå strikke deg gjennom OL-historiens ikoniske gensere. Hvert fjerde år er det blitt designet et nytt strikkemønster i forkant av vinterolympiaden. I boken finner du oppskrifter som er relativt enkle å strikke, og oppskrifter med flere farger og mer detaljerte mønstre.

Innbundet

Fredrik Backman med ny bok!

Gå ned i vekt, bli frisk og lev lenger!

Den praktiske diabetesboka

og

Lurer du på hva du selv kan gjøre med din diabetes?

Forfatterne, som har mange års erfaring i behandling av diabetespasienter, gir deg alle verktøy du trenger for å bli helt frisk eller mye bedre av type 2-diabetes eller pre-diabetes.

 

Du vil samtidig gå ned i vekt, forbedre blodtrykk og kolesterolverdier, få bedre søvn og mer energi og fjerne eller redusere betennelser i kroppen. På en morsom og enkel måte vil du lære hvilke verktøy du skal bruke for å få tilbake din gode helse.

Innbundet