Medlemsblad

NR. 16/2022

Her finner du en oversikt over hovedboken og alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du gjøre dette her.

 

Freidig, rørende og underholdende!

En roman som sjarmerer deg i senk

Leksjoner i god kjemi treffer vår tid helt perfekt, selv om handlingen er lagt til 1950-60-tallet. Romanen er en energiboost, både når det kommer til kjærlighet, familie- og yrkesliv.

Vi følger unge Elizabeth Zoth, kjemiker og forsker, som tviholder på jobben sin på laboratoriet, selv om de fleste mener hun burde komme seg hjem til kjøkkenbenken. Så forelsker hun seg i Calvin, en klassisk vitenskapsnerd: kunnskapsrik, klønete, snill og påståelig.

Sank inn høsten!

Soppboka

Alt om sopp

Soppboka er en brukervennlig og nyttig bok for alle som vil ut og plukke sopp!

Hvilke sopper er gode matsopper? Hvilke er giftige? Hvilke sopper egner seg til farging av garn og tekstiler? De er alle nøyaktig beskrevet i boka. Av gode matsopper har vi 150–200 forskjellige arter, men de virkelige delikatessene er færre. For virkelig å ha glede av soppsanking er det nyttig å kjenne til artenes typiske voksesteder og ikke minst, når de dukker opp.