Medlemsblad

NR. 03/2022

Her finner du en oversikt over hovedbøkene og alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad.

 

Utvalgt hovedbok

Utropt til verdens vakreste bok!

Valérie Perrin var en forholdsvis ukjent forfatter da Å vanne blomster om kvelden ble utgitt. Likevel ble den en enorm suksess og publikumsfavoritt, takket være dedikerte bokhandlere og begeistrede lesere.

Violette lever et stille liv som gravlundsvokter i en landsby i Bourgogne i Frankrike. Hun vanner blomster, steller gravene og tar imot de sørgende. Men hva er det som har fått en elegant kvinne i sin beste alder til å bosette seg på landet og arbeide på en gravlund? Hvor har det blitt av ektemannen og datteren? Violettes liv skjuler både dramatikk, kjærlighet, lidenskap og sorg. Å vanne blomster om kvelden er like underholdende og spennende som den er vakker og gripende.

De hvite bussene

De hvite bussene

Den utrolige historien om de hvite bussene og redningen av de skandinaviske konsentrasjonsleir-fangene i krigens siste måneder.

Gjennom et Tyskland i sammenbrudd gikk en kolonne med busser fra konsentrasjonsleirene til friheten – et resultat av sivilt mot, politisk kløkt og menneskelig innsats under de vanskeligst tenkelige forutsetninger. Dette er den første samlende fortellingen om en av den annen verdenskrigs mest nervepirrende og imponerende operasjoner. Veldokumentert – og spennende som en thriller!