Medlemsblad

NR. 03/2020

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette her.

 

HOVEDBOK AV CLARE MACKINTOSH

Etter slutten

Størst av alt er kjærligheten

Max og Pip er det sterkeste paret du kan tenke deg.

Han er en amerikansk forretningsmann, hun en engelsk flyvertinne. Kjærligheten mellom dem er urokkelig. Helt til den dagen de må ta et umulig valg for sin tre år gamle sønn, som blir alvorlig syk.

Vil kjærligheten overleve det umulige valget?

 

[...] klok, varm og ekte.
Liane Moriarty, forfatter

Etter-slutten-Clare-Mackintosh
Portofritt tilsendt!

Nyskrevet og forbedret utgave!

Hypnotisøren - Black Edition

I 2020 er det ti år siden Hypnotisøren ble utgitt første gang på norsk. Bøkene om Joona Linna har solgt i over 1,1 millioner eksemplarer i Norge! For å feire tiårsjubileet, og for å gjøre thrilleren enda mer komplett, har forfatterne skrevet om Hypnotisøren.

Denne labyrintiske thrilleren er vårt første møte med Joona Linna og Erik Maria Bark. Nå er tempoet presset ytterligere opp og kapitlene er strammet inn. I tillegg er dialogen bearbeidet, nye scener er skrevet inn og vår alles helt, Joona Linna, har fått en større og mer fremtredende rolle.

Hvis du allerede har lest Hypnotisøren, vil du merke forskjellen, selv om grunnhistorien er den samme. Hvis du ikke har lest Hypnotisøren, er dette den utgaven du bør lese!

BLACK EDITION er den nye offisielle Hypnotisøren og vi håper du liker den!

Heftet

Reduser blodsukkeret!

Diabetesboka

og

Sunnere livsstil med diabetes

Lær hvordan du kan spise deg helt frisk eller redusere behovet for medisiner kraftig ved å normalisere blodsukkeret.

Boken inneholder alt du behøver å vite om din diabetes, uansett type. Forfatterne skriver lettfattelig om hvordan maten påvirker kroppen din, om de ulike diabetestypene, god medisinering og insulinets sentrale rolle.

Du får også 60 oppskrifter på deilig og lettlagd mat som holder blodsukkeret nede - for eksempel kyllingboller, lakseburger eller tapastallerken og en konfektkake du trygt kan nyte til dessert. Boken passer for alle som har fått diabetes eller som er i risikosonen for å utvikle sykdommen, og for helsepersonell som arbeider med diabetespasienter.

Innbundet