Medlemsblad

NR. 20/2019

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette her.

 

HOVEDBOK

Et stort gripende historisk drama

Selv om okkupasjonen og andre verdenskrig aldri er enkelt å lese om, har Jio en helt egen evne til å bringe lys og håp i det mørke. Vi heier på karakterene gjennom både gleder og sorger. Og vi er aldri i tvil om at dette kunne skjedd i virkeligheten.

At historien fremstår så realistisk, gjør den ekstra bevegende. På toppen fletter forfatteren inn et mysterium som er en krimroman verdig.

 

Vi er rett og slett bergtatt av Sarah Jios nye roman. Det er bare å glede seg!
Sarah Jio - Alle blomstene i Paris
Portofritt tilsendt!

Bekreftelsen - Frisk med lavkarbo

Dr. Hexeberg har hatt enorm suksess med sin lavkarbokost og har solgt over 120 000 bøker om temaet. I den nye boka deler hun historiene til pasienter og mennesker hun har møtt, eller som har kontaktet henne for å fortelle at hele livet deres er forandret.

Du kan også lese om lavkarbo og trening, sammenhengen mellom fett og kolesterol, og hva du kan gjøre hvis du ikke går ned i vekt selv om du spiser lavkarbomat.

Bekreftelsen - Frisk med lavkarbo av Sofie Hexeberg (Innbundet)
Innbundet

Sannheten om depresjon

Frakoblet

Den prisvinnende engelske journalisten Johann Hari fikk det ikke til å stemme: Han var 39 år, og for hvert år han hadde levd, hadde omfanget av depresjon og angst økt i Storbritannina og i den vestlige verden. Hvorfor?

Les om de egentlige årsakene til depresjon – og de overraskende løsningene.

Frakoblet av Johann Hari (Innbundet)
Innbundet