Medlemsblad

NR. 06/2023

Her finner du en oversikt over hovedboken og alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du gjøre dette her.

 

Fanget i et mareritt

Nyhet fra populære Clare Mackintosh!

I den vakre fjellheimen i Wales kjemper syv realitydeltakere mot hverandre – i det som snart utvikler seg til et dødelig spill …

Løgnernes spill av Clare Mackintosh er ypperlig for deg som elsker klassisk, velskrevet krim og britiske TV-serier med mye atmosfære, lagt til vakre omgivelser og med sjarmerende etterforskere. Mackintosh har vunnet de gjeveste krimpriser i Storbritannia og regnes som en nestor innen genren internasjonalt.

Hovedboksquiz

Konkurranse: Vinn bokpakke og høyttaler!

VINN en trådløs høyttaler fra Kreafunk + en bokpakke med Varsleren av John Grisham og romanen Vi var en familie av Shilpi Somaya Gowda!

Svar på spørsmålene i  hovedboksquizen og bli med i trekningen! Send oss svarene til Bestselgerkonkurranse@cappelendamm.no

Den eneste strikkeboken du trenger!

Strikkeboken

Strikkeboken

En bibel til alle strikkere, uansett nivå!

Strikkeboken inneholder ingen oppskrifter, men den lærer deg ALT som er verdt å vite om strikking – fra ulike garn- og pinnetyper til enkle og mer avanserte teknikker. Rett og vrang, mønsterstrikk, felling, magisk sirkel, patentstrikk, usynlig festing, tofarget strikk, vask, vedlikehold, og you name it! Bak boken står danske Kimmie Munkholm, kjent for sine populære og brukervennlige videoer på YouTube. 

Strikkeboken
er for både nybegynnere og mer erfarne strikkere som ønsker å bli enda bedre, eller lære enda mer. Boken er rikt illustrert, med forklarende trinn for trinn-bilder og QR-koder med instruktive videoer!