Medlemsblad

NR. 15/2017

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette.

Hovedbok

Mesterlig krim fra Jørn Lier Horst

En sporløs forsvinning er et mysterium i seg selv. Men hva om den som forsvinner etterlater seg noe som gjør mysteriet enda større?

Når Wisting settes på prøve og en ny etterforsker seiler opp ved siden av han, gir det etterforskningen en helt ny dimensjon. Det eneste som er sikkert er at én lyver. Løgnens natur er et hett tema også i Katharina-koden. Og det store spørsmålet: Hvem er det egentlig som lyver?

 

Rivertonprisvinneren leverer igjen krim av høy klasse!

Jorn Lier Horst, Katharina-koden

Enkel knivsliper fra Fiskars!

Essential knivsliper

Roll-Sharp™

Enkel knivsliper med keramisk slipesteing og slipp- lett håndtak for både høyre- og venstrehendte. Sikrer en optimal slikevinkel og lang holdbarhet.

Enkel å rengjøre.

Tåler oppvaskmaskin.

Finn din styrke og forstå deg selv!

En håndbok som passer perfekt til sensitive mødre. Her får du hjelp til å håndtere sterke følelser, konflikter og dårlig samvittighet – slikt som kan oppleves ekstra sterkt for en mamma som er særlig sensitiv. Finn dine sterke sider og forstå deg selv gjennom sensitiviteten din.

Innbundet

Helse for kropp og sjel!

Ha det bedre med yoga - sett av et daglig yoga-kvarter! Ulrica Norberg gir deg inspirerende tips og konkrete øvelser som hjelper deg å stresse ned og bygge opp kroppen. Det handler om å bli både sterkere og smidigere, mer avslappet og roligere.

Yogaguru Ulrica har over 20 års erfaring, har drevet et av Sveriges største yogastudioer og har utdannet yogalærere i hele Skandinavia. Lær av den beste!

Innbundet

Hva slår vel duften av herlig, nybakt brød?

Eltefritt grytebrød

Det er enkelt å bake brød etter grytebrødmetoden. Deigen skal ikke eltes, bare røres sammen. Hemmeligheten bak grytebrødet er lang hevetid og steking ved høy temperatur i en glovarm gryte med lokk.

I tillegg til brødoppskriftene som er forklart trinn for trinn, finner du en rekke gode baketips.

Nå kan du bake saftige brød med god smak og knasende sprø skorpe, brød som vil imponere alle som får gleden av å spise baksten din!

Innbundet

Tilbud på Lucinda Riley!

Få også med deg de tre første bøkene i den fantastiske serien DE SYV SØSTRE.

"De syv søstre", "Stormens søster" og "Skyggesøsteren".