Medlemsblad

NR. 4/2017

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette.

Hovedbok

Skyggesøsteren

27-årige Star står ved et veiskille i livet da hennes høyt elskede adoptivfar plutselig dør. Skal hun tørre å forlate tryggheten i London for å søke sitt biologiske opphav, slik faren har oppmuntret til?

 

Lucinda Riley byr på spenning, eventyr, historiske skildringer og fantastiske karakterer

 

Og delta i konkurranse og vinn De syv søstre charmsarmbånd!

Lucinda Riley: Skyggesøsteren

50 forskjellige luedesign!

Luer

 

Luer er kjempemorsomme å strikke: Det er små prosjekter du kan ha med i veska, det går raskt og de er perfekte å gi bort i gave. Du finner luer i alle vanskelighetsgrader, for nybegynner og viderekommende.

Boka har 50 forskjellige luedesign, mange av dem i flere fargekombinasjoner, så her kan du la deg inspirere til å leke deg gjennom restegarnskurven!

Märtha Louise om livet som høysensitiv

Født sensitiv

og

«Å være ekstra sensitiv betyr at du får med deg mer av omgivelsene og flere av livets dimensjoner enn mange andre»
Forfatterne

 

Med utgangspunkt i egne og andres opplevelser, forskning og ekspertise viser de oss hvor berikende et sensitivt liv er for den som våger å være sitt ekstra sensitive jeg fullt og helt.

Alt en suppeelsker kan ønske seg!

52 supper

En suppedag i uken er som en stor skjefull med kjærlighet, året rundt.

 

Varme, gode og smaksrike supper – mettende og næringsrike – er noe alle vil ha. Her kan det velges mellom vegetarsupper, supper ferdig på omtrent 15 minutter, supper med fisk eller kjøtt, klassikere med en ny vri og de store festsuppene som tilberedes med mye kjærlighet.

Til en nydelig suppe smaker det alltid med godt brød og dipper som en ekstra smaksetting.

Hør, de snakker!

Hjernen og tarmen

Sommerfugler i magen og forstoppet? Livredd og diaré? Ikke ukjente situasjoner for de fleste av oss.

Vi vet at fordøyelsen reagerer på emosjonelle tilstander. Men du har garantert til gode å forstå i hvilken overveldende grad de to snakker sammen – hele tiden, om deg! Om hva som styrer humøret, magefølelsen og valgene vi tar.

En utrolig historie fra Londons gater

En gatekatt ved navn Bob

Da James Bowen fant en skadet, rødbrandet løskatt liggende i oppgangen i leiegården hvor han bor, hadde han ingen idé om hvor mye livet hans snart ville endre seg.

 

En suveren hjertevarmer av en bok! Helt fantastisk! Har gitt den til alle jeg kjenner!
-Unni Lindell, forfatter

Fortsettelsen på den utrolige historien

Bobs bok

Nå har James og Bob bodd sammen i mer enn to år, og for hver dag blir de mer og mer knyttet til hverandre. Nesten hver dag viser Bob øyeblikk av intelligens, mot og humor, samtidig som han hjelper James til å se viktige sannheter om vennskap, lojalitet, tillit og betydningen av lykke.