Medlemsblad

NR. 2 /2017

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette.

En bok som må leses

Nadia Hashimi / Når månen står lavt

 

Kjærlighet på prøve

Afghanske Fereiba får et vanskelig utgangspunkt i livet når moren dør, og hun vokser opp som annenrangs familiemedlem når faren gifter seg på nytt. Hun øyner likevel håp når hun en dag hører en stemme i hagen, som sier at hun ikke er alene.

 

Hvis du likte Drageløperen er dette boken for deg. Nadia Hashimi det kvinnelige svaret på Khaled Hosseini!

 

Hovedbok

Visste du at trærne i skogen kommuniserer med hverandre, de vokter over og tar ansvar for barna sine, og de ser etter sine skrantende gamle naboer?

 

Trærnes hemmelige liv er en informativ og underholdende bok om hva som foregår trestammene imellom. Skogsturene dine blir neppe de samme etter at du har lest denne boken!

Strikk lekre luer!

Luer

 

Luer er kjempemorsomme å strikke: Det er små prosjekter du kan ha med i veska, det går raskt og de er perfekte å gi bort i gave. Du finner luer i alle vanskelighetsgrader, for nybegynner og viderekommende.

Boka har 50 forskjellige luedesign, mange av dem i flere fargekombinasjoner, så her kan du la deg inspirere til å leke deg gjennom restegarnskurven!

Forfatteren av Alkymisten gyver løs på forrige århundres mest berømte spiongåte!

Spionen

Paulo Coelhos nye roman Spionen er basert på de faktiske hendelsene rundt Mata Hari, en av verdens mest myteomspunne kvinner. Mata Hari ble dømt som spion og henrettet under 1. verdenskrig.

Dette er en annerledes roman fra Coelho, og det virker allerede nå som den vil bli en gedigen verdenssuksess. Hele 54 av de største filmselskapene i Hollywood har meldt seg på i konkurransen om filmrettighetene!

 

Forfatteren av Alkymisten gyver løs på forrige århundres mest berømte spiongåte!

Deilig ullpledd

 

Ullpledd av 100% ren ull i lekker lys grå farge. Alle våre ullpledd er Woolmark-sertifisert.

Størrelse på pleddet er 130x160 cm.

Woolmark er et tekstilsymbol som blir brukt til merking av tekstiler fremstilt av 100% ren ny ull.

Klassisk yoga som gir deg overskudd og styrke!

Yoga helt enkelt!

Selv med litt yoga kan du få svært stor uttelling.

I Yoga helt enkelt! fokuserer yogalærer Bente Helene Schei på det klassiske og enkle i yogaen og gir deg konkrete øvelser og programmer du kan følge hjemme. Du velger de programmene som passer deg og ditt nivå.