Medlemsblad

NR. 17/2018

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette her.

 

HOVEDBOK

Lars Saabye Christensen

Året er 1957 på Fagerborg i Oslo.  Jesper og vennen Jostein vokser til, men kameratskapets lojalitet er fortsatt like sterk. Men aller sterkest er mor Maj.

Nå som ektemann og pappa Ewald er død, blir det plass for mor, foreningskvinne, sekretær, og kanskje til og med elskerinne, Maj Kristoffersen. Men det er også tøft å være enke, alene med to barn. Majs liv tar mange og nye vendinger, og sånt skjer ikke uten sladder – idyllens smålige vrangside – på Fagerborg.
 

«Lars Saabye Christensen strør om seg med finslipte litterære gullkorn, spreke ordleker og overraskende assosiasjoner i denne praktfulle romanen.»
Sindre Hovdenakk, VG

Lars Saabye Christensen. Foto: Magnus Stivi
Portofritt tilsendt!

Det finnes en jakke for alle og en jakke for enhver anledning!

Min elskede strikkejakke

En jakke er et plagg som løfter frem det beste hos den som bruker den.

I boka vil du finne et mangfold av teknikker i ulik vanskelighetsgrad, både for deg som har strikket og heklet litt, og for deg som er nybegynner. Velg blant 24 modeller! Her får du inspirasjon til å skape din helt unike yndlingsjakke. Enten i en av jakkene i boka, eller du kan bruke deler av oppskriften for å skape en personlig jakke.

Innbundet

Beste Reacher. Noensinne.

Under radaren

Hvem skal betale en mystisk amerikaner 100 millioner dollar, og hvorfor vet en saudiarabisk terrorist om det? Jack Reacher får oppgaven med å finne ut hvem og hvorfor.

Under radaren er vi tilbake på midten av 90-tallet, og presenteres for Lee Child-helten Jack Reachers rolle i et storslagent internasjonalt terroristdrama

Under radaren av Lee Child (Innbundet)
Innbundet

Stilig og trendy armbånd!

Armbånd med strass, Sort/sølv

Stilig og trendy armbånd!

Armbånd i lær, farge sort/sølv, med strasselementer. Armbåndet tvinnes 2 ganger rundt håndleddet, og fremstår da som 8 rader. 39,5 cm. Festes med trykk-knapp.

Gå ned i vekt, bli frisk og lev lenger!

Den praktiske diabetesboka

og

Lurer du på hva du selv kan gjøre med din diabetes?

Forfatterne, som har mange års erfaring i behandling av diabetespasienter, gir deg alle verktøy du trenger for å bli helt frisk eller mye bedre av type 2-diabetes eller pre-diabetes.

 

Du vil samtidig gå ned i vekt, forbedre blodtrykk og kolesterolverdier, få bedre søvn og mer energi og fjerne eller redusere betennelser i kroppen. På en morsom og enkel måte vil du lære hvilke verktøy du skal bruke for å få tilbake din gode helse.