Medlemsblad

NR. 13/2018

Her finner du en oversikt over alle de gode tilbudene i denne periodens medlemsblad. Ønsker du å lese medlemsbladet online kan du også gjøre dette her.

 

HOVEDBOK

Sarah Jio / Hjem til deg

På bryllupsreisen kommer Charlotte bort fra mannen sin under en ekskursjon der båten deres kantrer. Hun strander sammen med den mystiske Gray, og de havner på en øde øy full av sommerfugler – og hemmeligheter. Mens de venter på å bli funnet og har nok med å overleve, blir de konfrontert med øyas mysterier.

Er de egentlig helt alene på øya? Og hva skjer når det oppstår dype følelser mellom dem? Er dette den store kjærligheten? Spøkelser fra fortiden hjemsøker dem – og skiller dem. Men kan de finne tilbake til hverandre?

Portofritt tilsendt!

Underholdende og lærerik!

Hjernen er stjernen

Kan du spise «hjernemat» for å huske bedre? Kan hjernen trenes opp? Kan du aktivisere deler av hjernen du ikke bruker? Kan du smile deg glad?

Hjernen er stjernen innvier deg i alle hemmelighetene om ditt mest utrolige organ.
 

"Strålende bok"
Dagbladet, terningkast 5
Innbundet

Ingen sommer uten quiz!

Sommerquiz 2018

Sommerferien er reddet!

Her er quizboka med mye moro for hele familien gjennom hele sommeren. Boka er delt inn i ulike allmennkategorier, men har også en egen del om sommer og ferieliv med spørsmål om ulike ferieland, sommermat og fritidsaktiviteter man kan drive med i ferien. Her kan du teste kunnskapene dine. Boka inneholder 1000 spørsmål og har egne spørsmål for voksne og barn.
Sommerquiz 2018 av Marit O. Bromark (Heftet)
Heftet

Byes vakreste viser og tekster

Byes beste

En stor samling av Erik Byes mest uforglemmelige viser, dikt og tekster, og en hyllest til denne “kjempen” i norsk medieverden.

Erik Bye er en mann som gjennom sine programmer og sine tekster satte fingeren på mange aspekter ved våre liv; - gitt oss dårlig samvittighet for å være uengasjerte i andres lidelser, latt oss se det store i det lille, funnet frem til våre innerste tanker og sagt det vi selv ikke har klart å si.

Til sommer, sol og strandliv!

Tunika

Tunika

Deilig tunika til sommer, sol og strandliv! Herlig å slenge på seg tunikaen når man enten skal spise lunch på strandbaren eller gå en liten tur. Tunikaen er i herlig sterling blue bomull.

Det beste i livet gjenstår

Ungdomskilden

Legen Audun Myskjas budskap i denne boken Ungdomskilden er at det er mye vi kan gjøre selv for å holde oss unge og friske – uansett om vi er 30 eller 90. Det er nemlig aldri for sent!

 

Personlig, klokt og velskrevet
Ungdomskilden av Audun Myskja (Innbundet)
SPAR 120,-
Innbundet