2476 Atna (Heftet)

Serie: Biggen 3

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 296
Forlag: Svein Sandnes bokforlag
Språk: Bokmål
Serie: Biggen
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788292945780
Kategori: Romaner
Omtale 2476 Atna
I denne tredje boka om den tidligere bilmekaniker og uteligger Biggen fra Sagene og hans opplevelser i Østerdalen, er det gått flere år siden han forrige gang var på besøk i Atna. Årsaken er denne gang at han vil delta i begravelsen til Agnes, som han fikk leie hus av de to gangene han tidligere hadde besøkt stedet. Planen hans var å delta i begravelsen og så forlate stedet. Han ønsket ikke å bli innblanda i nye lovbrudd, som han var blitt ved tidligere besøk.
Han blir imidlertid overtalt til å innlosjere seg på Rønningen igjen. På Ringebufjellet har mange vindkraftmotstandere samla seg for å demonstrere mot videre vindturbinutbygging. Samtidig opptrer det ulvejegere som legger ut åte dynka med glykol i det samme området.
På lensmannskontoret på Koppang har lensmann Væringskollen fått inn en vådeskuddulykke med døden til følge. Når to eldre drapssaker også aktualiseres, blir overbetjent Brynhildsen fra KRIPOS sendt til Koppang for å bidra til løsning av de vanskelige drapssakene. Han mistenker snart Biggen for å ha noe med disse sakene å gjøre.

Til toppen

Flere bøker av Morten M.:

Bøker i serien