55 eksotiske hoteller i Norge (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 344
Forlag: Praktbokforlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293369134
Kategori: Reise
Omtale 55 eksotiske hoteller i Norge
Praktboken "55 eksotiske hoteller i Norge" byr på en fantastisk reise - fra Ny-Hellesund i sør til Svalbard i nord.

Det finnes flere norske hotellbøker fra før, men i denne boken er hvert eneste hotell spesielt utvalgt enten fordi de har en unik historie, en vakker beliggenhet, et kreativt konsept eller fordi de byr på god mat og drikke eller andre gleder som vi synes er en reise verdt.

For slik er det jo blitt for mange av oss at når vi skal ut på tur; det er ikke lenger nok å velge et geografisk mål - vi vil aller helst bo på et sted som er noe utenom det vanlige. Derfor finnes ikke det standardiserte og upersonlige i denne boken, uansett hvor mye luksus eller hvor mange stjerner hotellene måtte ha. Noen har høy grad av luksus og komfort, andre er adskillig enklere.

En ferie dreier seg ikke bare om komfort og antall fjernsynskanaler på rommet. I boken vil du derimot finne steder med sjarm og personlighet. Kanskje kan det knirke litt ekstra i trappene og kanskje må du bøye hodet for å komme inn på rommet ditt, men så er det også et sted med sjel - hvor du kan nyte oppholdet og ta et frikvarter fra hverdagen.

Vi har også brukt mye plass på å fortelle om opplevelser og aktiviteter i nærområdet rundt hotellene. Her finnes aktiviteter av alle slag, mange av dem kanskje like eksotiske som selve hotellene, det kan være mat- og vin-smaking eller et bredt spekter av kulturopplevelser. Overalt legger hotellvertene seg i selen for å legge til rette for at gjestene skal få med seg mest mulig av det området har å by på.

For å gi et ørlite inntrykk av variasjonsbredden og det store spennet som finnes i boken; på Bokhotellet Lyngørporten bor du ikke på rom, men på sider eller kapitler, på Herangtunet Boutique Hotell mellom Valdres og Jotunheimen kan du sjekke direkte inn på Roma eller New York - og på Nutheim Gjestgiveri i Telemark kan dere oppleve det som var et naturlig samlingssted for kunstnere som Henrik Sørensen, Erik Werenskiold, Kai Fjell og

Til toppen