66 (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 272
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202250249
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale 66

Hele Norges Wenche forteller for første gang om sitt fantastiske liv!

"Pause, Myhre!" Legen ser på meg, med et mer alvorlig blikk enn han pleier. Dr. Skjønberg er en mann med mye humor, men han smiler sjelden. Nå sitter han på sengekanten, ser på meg og sier: "Cellegift. Nå er det pause."

Wenche Myhre er en av våre mest folkekjære og slitesterke norske artister, og hun har også nådd ut til et stort internasjonalt publikum. Gjennom snart 60 år har hennes dramatiske livsløp og oppsiktsvekkende karriere hatt flomlys på seg, men Wenche Myhre har dyktig voktet familielivet mot for mye innsyn utenfra. Nå forteller hun selv om hvordan hennes liv ble formet, fra hun som femåring spilte stumpiano på skoesker med tegnede tangenter, til hun erobret Europas største scener, filmlerreter og TV-skjermer.

Wenche Myhre har alltid vært her. En av Norges mestselgende artister fyller 66 år neste år, og nå deler hun endelig sin livslange karriere som sanger, skuespiller og entertainer med oss. I dag er hennes største glede familien, de ti barnebarna, og som alltid - sangen, scenen og kjærligheten.

Boken er gjennomillustrert med flotte fotografier. Flere fra private album som ikke har vært publisert tidligere.

Til toppen

Strålende Myhre-portrett [...] En rose i en ellers viltvoksende flora av norske artistbiografier. Var du ikke glad i Wenche Myhre fra før, blir du det nå
Aftenposten