9 spørsmål fra unge om Bibelen (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 111
Forlag: Ventura
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788283651393
Kategori: Religion
Alder: 12 - 16
Omtale 9 spørsmål fra unge om Bibelen
Har du noen gang lurt på om Bibelen er kvinnefiendtlig, om Jesus var uenig med Paulus eller hvorfor det er så vanskelig å lese i Bibelen? I boka '9 spørsmål fra unge om Bibelen' finner du spørsmålene som «alle» lurer på, men som ikke alle våger å stille. I boka møter du åtte forfattere fra ulike sammenhenger. De har tatt fatt på ni av de hyppigst stilte spørsmålene om Bibelen, blant nærmere hundre unge kristne. Hver tekst inviterer deg til å stille spørsmål og søke svar, sammen med andre. Forfatterne gir deg gode verktøy på veien, som kan brukes til selvstudie og i bibelgrupper. Ønsker du å tilegne deg gode verktøy som gjør det enklere å lese, huske og forstå det du leser i Bibelen? Da er dette boka for deg.

Ungdommer er nysgjerrige på tro, det viser spørsmålene i denne boken. De trenger å oppleve at de er med og får reflektere selv. I denne boken blir kunnskapen og resonnementene presentert på en lettfattelig måte med rom for undring. Ungdommer trenger bøker som denne!» BRAGE MOLTEBERG MIDTSUND, Forfatter og digitalprest i Borg bispedømme

«Gjennom korte lettleste kapitler er boken en god inngangsport til refleksjon og samtaler rundt grunnleggende spørsmål om den kristne troen. Spørsmålene som tas opp er relevante for det praktiske kristenlivet, og er derfor ikke forbeholdt spesielt interesserte, men alle kristne».
AASE VICTORIA WANGEN
Redaktør i iTro.no

«Oversiktlig - enkelt å få overblikk og å finne fram. Overkommelig - konsise tekster som tar deg til essensen uten for mange ord. Overbevisende - gir gode svar som leder i riktig retning. Les for livet!»
DANIEL SÆBJØRNSEN
Pastor og leder for Preach.no

«En utrolig god og brukervennlig bok, som jeg tror kan være en god hjelp for mange ungdommer. Skulle gjerne brukt den med ungdommene mine selv».
BENJAMIN LIND BORGERSEN
Ungdomspastor i OKS Romerikskirken

«Denne boka vil inspirere deg til å daglig slå opp i Bibelen og lese i den! Du vil ikke angre!»
DANIEL HADDAL

Til toppen