Alle fuglene synger (Innbundet)

Forfatter:

Halvor Kristiansen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 253
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: All the birds, singing
Oversatt av: Kristiansen, Halvor
ISBN/EAN: 9788234705632
Kategori: Romaner
Omtale Alle fuglene synger
Evie Wyld har mottatt flere priser for Alle fuglene synger, blant annet EUs Litteraturpris, The Costa Award og The Miles Franklin.

I fjor utga vi Bass Rock av Evie Wyld til gode anmeldelser. Ellen Sofie Lauritzen i DN beskrev boken som «Mørk og underholdende ... Den kan trygt bli strandboken din i sommer.»

Alle fuglene synger er en innsiktsfull og følelsesladd roman om en outsider som er hjemsøkt av en uunngåelig fortid: en historie om ensomhet og overlevelse, skyld og tap, og kraften i tilgivelse. Jake Whyte bor alene på et gammelt småbruk på en ugjestmild engelsk øy. Det regner ustanselig, og vinden tar aldri pause. Det eneste selskapet hun har, er den ulydige collien, Dog, og en liten saueflokk. Det er sånn hun vil ha det. Men om nettene er det noe eller noen som forsyner seg av saueflokken og skaper en stadig sterkere frykt hos Jake. I skogen fins det rev og to fremmede, en mann og en gutt, og ryktene går om at et digert, skremmende beist holder til der. Jake har ting hun aldri snakker om som handler om familien og arrene på ryggen hennes. Nå truer fortiden med å innhente henne.

Evie Wyld er en australsk forfatter, født i 1980. Hun har mottatt en rekke priser for forfatterskapet sitt. The Daily Telegraph, BBC og Granta Magazine har alle hatt henne på listene over de beste engelskspråklige forfatterne i hennes generasjon.

Til toppen

Andre utgaver

Alle fuglene synger
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022
Alle fuglene synger
Bokmål Ebok 2022

Flere bøker av Evie Wyld: