Alle kan sy (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202523237
Kategori: Håndarbeid
Omtale Alle kan sy

Sy din egen garderobe

Syr du dine egne klær, er du sikker på å få plagg som passer!

I Alle kan sy tar Mari Melilot utgangspunkt i enkle, firkantede og runde former for å sy klassiske, søte, tøffe og helt unike klær. Her finnes både yttertøy, fritidsklær og antrekk til kontoret. Smale skuldre, brede hofter eller helt motsatt? Du får også oppskriften på enkle og matchende vesker, nett og sekker, og i slutten av boka er det eget mønsterark med enkle snittmønstre du kan gi deg i kast med så snart du har mestret de mest grunnleggende teknikkene.

  • Lekre og superenkle plagg i små og store størrelser!
  • Hvert plagg er laget i mange varianter, som får plagget til å passe perfekt til din stil.
  • Trinn for trinn-tegninger.
  • Alt du kan sy av firkanter og sirkler!
  • Grunnmønster til alle modeller!
  • Stort 100% mønsterark.
  • Syskole!

Til toppen

Utdrag

Fra forord:

Mari Melilot er utdannet klesdesigner fra Esmod og lærer folk å sy. Alle kan sy er hennes fjerde sybok.

Når jeg skal lære noe nytt, vil jeg helst kunne det NÅ. Mestringsfølelsen er en drivkraft. Dessverre kan den føre til problemer underveis, hvis forventningene jeg hadde ikke innfris.

I denne boka vil jeg vise deg hvordan du kan lage fine og enkle plagg og tilbehør, og samtidig få den gode mestringsfølelsen. Plaggene er basert på firkanter og sirkler. Firkanter og sirkler er de enkleste formene plagg er bygget opp av, og de fleste oppskriftene i boka er enkle, med rom for å legge til detaljer selv. Den beste måten å lære på er ofte å prøve seg frem på egen hånd, og bli kjent med hvordan de ulike stoffene og plaggtypene oppfører seg.Ta deg god tid i begynnelsen. Les innledningen, og bli kjent med symaskinen din før du setter i gang med ditt første prosjekt. Det skal være gøy å sy, og det er viktig å kose seg underveis i prosessen. Hvis du har en venn eller bekjent som også vil lære, kan dere lære av hverandre og ha det hyggelig sammen mens dere syr. Del gjerne prosjektene dine på Instagram og merk med dem med #allekansy #syheltenkelt.

Lykke til!

Mari Melilot

Til toppen