Allegro Pastell (Innbundet)

Forfatter:

Ute Neumann (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 253
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: Allegro Pastell
Oversatt av: Neumann, Ute
ISBN/EAN: 9788203269899
Kategori: Romaner
Omtale Allegro Pastell
Allegro Pastell kretser rundt avstandsforholdet mellom kultforfatter Tanja Arnheim, som jobber med oppfølgeren til sin vellykkede debut i Berlin, og den ettertraktede webdesigneren Jerome Daimler. Avstandsforholdet fungerer perfekt. De har tett kontakt i form av meldinger og bilder og besøker hverandre i langhelger. Løping i naturreservatet og meditasjon i Maintal, en jevnflytende kommunikasjonsstrøm og utsvevende sexpositivt uteliv i Berlin - Jerome og Tanja er der for hverandre, uten at de mister seg selv.
Spørsmål om nasjonal identitet, miljøansvar, endringer mellom generasjoner, familiebånd og vårt forhold til politiske og økonomiske system i et århundre som skal defineres av miljøkrise, er alle sentrale i historien.
Allegro Pastell er en meditasjon over kjærlighetens natur i det tjueførste århundre, en tankevekkende utforsking av menneskelige forhold, livet etter tretti, faren for å gli inn i gamle adferdsmønstre og hva det vil si å være tro mot seg selv.


«Hypnotiserende om ung og flyktig kjærlighet i dag. Bare tittelen på boka 'Allegro Pastell' vekker interesse. Det er bra, for den er noe så magisk som en saktegående roman du vil slite med å legge fra deg.» Joakim Tjøstheim, Dagbladet (Terningkast 5)

«Randts fortellerstil er effektiv og nøktern. (...) Hvis man ønsker en pause fra apokalypsen, kan Randts lette hipsterroman fungere.» Erle Marie Sørheim, Aftenposten

Til toppen

Andre utgaver

Allegro Pastell
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022
Allegro Pastell
Bokmål Ebok 2022