Alt står på spill (Innbundet)

39 folkekjære og lærerike brett-, kort- og terningspill for enhver anledning

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 172
Forlag: Panta
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788279008668
Kategori: Sport og friluftsliv
Omtale Alt står på spill
Den store spillegledeboken!
Mennesker er lekende flokkdyr, og spilling er den perfekte måten å komme sammen på. Våi lengter etter å være sammen med andre, skjermfritt og uten distraksjoner. I denne boken får du tipsene til hvilke spill som passer for akkurat deg, og hva dere lærer av å spille dem. Her deler Hvordan fatte matte-forfatter Anne Lene Johnsen sin store lidenskap og entusiasme for en rekke ulike typer spill, og vil med denne boken inspirere oss alle til å være sammen og spille mer.
Spill skaper gode samlingsstunder med familie, venner, kjente og ukjente. Spill er hjernetrim og bra for vår mentale helse. I boken lærer du hvorfor og hvordan. Spill er tilfredsstillende, avslappende og gøy. Få tips til hvordan du får mest mulig ut av spillingen. Spill trigger det sunne konkurranseinstinktet. Boken gir deg vinnerstrategier fra norske og internasjonale mesterspillere!
Det er bare å innrømme det, innerst inne synes alle det er gøy å vinne!
Det er bare å innrømme det, innerst inne synes alle det er gøy å vinne!
Dette er guiden du trenger når gjengen er uenige om reglene eller trenger tips til hvordan dere kan vinne og skinne! Her får du forslag til regler, tips til varianter av spillene, nyttige fakta og morsom forskning om hvordan spill er bra for oss, og ikke minst: Triksene som gjør at du spiller enda bedre. Tips og strategier for 39 spill samlet for første gang i en bok!
Denne boken før finnes i alle hytter og hjem.

Til toppen

Flere bøker av Anne Lene Johnsen: