Alvorlig lykkelig (Innbundet)

veier til et lysere sinn

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 272
Forlag: Tiden
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788210056543
Kategori: Selvutvikling
Omtale Alvorlig lykkelig
Går det an å bli lykkelig for den som alltid er litt for sliten, har litt for mye smerter eller alltid er litt for bekymret for alt fra regninger til plutselig død? Det er i alle fall ikke alltid så lett. For den som i tillegg har opplevd tap eller traumer, kan gleden kjennes flyktig, mens vonde følelser og tanker lett slår rot.

Så hvordan finne lykken fra et slikt utgangspunkt? Fem år etter at Gunn Hild Lem mistet mannen sin, tenkte hun at hun at måtte i hvert fall prøve. Livet var for kort til å la det være. Hun bestemte seg for å søke i historien, i selvhjelpsbøkene, i vitenskapen, i filosofien, i religionen, i maten, i meditasjonen, i hjerneforskningen og i yogaen. Hun vendte seg innover og utover, snakket og leste og reiste og gravde.

Resultatet er både en dypt personlig og samtidig bred og allmenn fremstilling av hva lykke kan være og hvordan vi kan kjenne den, selv med de mest elendige utgangspunkt.

Alvorlig lykkelig er en annerledes selvhjelpsbok, en populærvitenskapelig ekspedisjon og en dypt personlig beretning om jakten på et bedre liv.

Til toppen

Andre utgaver

Alvorlig lykkelig
Bokmål Ebok 2018

Flere bøker av Gunn Hild Lem: